Το Executive MBA του Alba συμπληρώνει 10 χρόνια

Τα 10 του χρόνια συμπλήρωσε το πρόγραμμα Executive MBA του Alba Graduate Business School, The American College of Greece, το οποίο ξεκινά την 6η τάξη του τον Σεπτέμβριο του 2024. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστική ενημερωτική συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου,

στις εγκαταστάσεις του Alba Graduate Business School, όπου θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να διευρύνουν περισσότερο τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Επίσης, με την ευκαιρία, ο εκπαιδευτικός οργανισμός δημιούργησε επετειακά podcasts, στα οποία συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη – απόφοιτοι του προγράμματος, περιγράφοντας την εμπειρία τους από το πρόγραμμα, τη διαδρομή τους στις επιχειρήσεις, τις προκλήσεις και τις αλλαγές που πέτυχαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Όσον αφορά τις θεματικές του προγράμματος είναι οι εξής: «Προκλήσεις του Διεθνούς Περιβάλλοντος», «Θεμελιώδεις Αρχές της Επιχείρησης», «Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων» και «Οργανωσιακών Ικανοτήτων» και «Ανανέωση της Επιχείρησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα