Δημοσκόπηση Marc: Το προφίλ των αναποφάσιστων και το κόμμα με την πιο ουσιαστική αντιπολίτευση – Πού πάνε οι ψήφοι των Σπαρτιατών

Ισχυρό προβάδισμα εξακολουθεί να έχει το κυβερνών κόμμα, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1, ενώ και αυτή η έρευνα δείχνει πως παγιώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση, με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί στη τρίτη θέση.

Παράλληλα οι πολίτες τοποθετούνται, αξιολογώντας

συνολικά το έργο της κυβέρνησης, επιλέγοντας το κόμμα που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, για τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών και ποιον εμπιστεύονται περισσότερο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το προφίλ της αδιευκρίνιστης ψήφου, αλλά και τι θα προτιμήσουν οι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών, που αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία.

Στη συνολική αξιολόγηση της κυβέρνησης, η πλειοψηφία των πολιτών, δηλώνει πως την αξιολογεί αρνητικά ή μάλλον αρνητικά.

Στο ερώτημα ποιο κόμμα ασκεί πιο ουσιαστική αντιπολίτευση, προηγείται η απάντηση «κανένα ιδιαίτερα» και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολουθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο ερώτημα ποιον πολιτικό αρχηγό εμπιστεύεστε περισσότερο, προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές προηγείται η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 30,7% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 10,4%, η Ελληνική Λύση στο 7,2%, το ΚΚΕ στο 7%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3,7%, η Νέα Αριστερά στο 2,6% και το ΜέΡΑ25 επίσης στο 2,6%.

Ακολουθούν η Νίκη με ποσοστό 2,5%, η Φωνή της Λογικής στο 2,4%, οι Δημοκράτες στο 2% ενώ Άκυρο/Λευκό επιλέγει το 1,1%, δηλώνει πως δεν θα ψηφίσει το 1,4% και την αδιευκρίνιστη ψήφο στο 11%.

Πως διαμορφώνεται το προφίλ της αδιευκρίνιστης ψήφου

Τι θα επιλέξουν στην κάλπη οι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών που αποκλείστηκαν από τις εκλογές:

Στην τελευταία κάρτα αποτυπώνεται η εκτίμηση του αποτελέσματος των Ευρωεκλογών σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Διαβάστε επίσης:

Χαρίτσης: Ζητά ενημέρωση της αντιπολίτευσης για την αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία – Ερώτηση σε Δένδια κατέθεσε η ΚΟ της Νέας Αριστεράς

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ένα κοκτέιλ, από ψέματα, ευχολόγια και σύγχυση

Η απάντηση της ΕΠΟ στον Παύλο Μαρινάκη για τον τελικό του Κυπέλλου – «Δεν είναι δικό μας το Πανθεσσαλικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοσκόπηση Marc, – Πού, Σπαρτιατών,dimoskopisi Marc, – pou, spartiaton