Καλομοίρα: «Ήθελα το μπράβο από τον μπαμπά μου» – «Στη Eurovision δεν ήρθε» (Video)

Η Καλομοίρα στην εκπομπή TVQueen, μιλώντας με τις διαγωνιζόμενες αναφέρθηκε για τη σχέση με τον σύζυγό της, προχώρησε σε μία εξομολόγηση που αφορά την ίδια και την εικόνα του πατέρα της που έβλεπε σε εκείνον.

«Προσπαθώ πολύ να θεραπεύσω τον εαυτό μου, τα πράγματα μέσα μου, γιατί θέλω να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου, ειδικά για την κόρη μου. Ξέρεις τι λένε; Αν η μάνα σου κουβαλάει ακόμα τον πόνο, θα έρθει σε σένα. Αν το λύσεις όμως, θα το λύσεις για όλη την οικογένεια», είπε αρχικά η Καλομοίρα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκαναν τα

κορίτσια.

«Εγώ είχα ένα θέμα με τον Γιώργο, που έγινε και πρόσφατα. Με πείραζε αν δεν του άρεσε κάτι. Όλος ο κόσμος μπορεί να μου πει ότι κάτι είναι χάλια. Αν μου το πει ο άντρας μου, πεθαίνω και δεν είναι λογικό, δεν πρέπει να είμαι έτσι και δεν μπορούσα να το λύσω», περιέγραψε η τραγουδίστρια αμέσως μετά.

«Και είχε ζωγραφίσει η κόρη μου μία φωτογραφία της Νέας Υόρκης και του λέει: μπαμπά, κοίτα! Με κοιτάει σαν να μου λέει «αυτό θέλεις να της κάνω;» και άρχισε να της κάνει υπερβολές. Το εννοούσε αλλά έκανε υπερβολές για μένα, της έλεγε: είναι η πιο ωραία φωτογραφία που έχω δει στη ζωή μου! Και εκεί βάζω τα κλάματα αλλά φρικτά, δεν ήταν νορμάλ, σαν να ξέσπασε κάτι», συνέχισε στην ιστορία της η Καλομοίρα, με τις διαγωνιζόμενες να την ακούν με ενδιαφέρον.

«Και εκεί είπα: oh my god, παντρεύτηκα τον μπαμπά μου! Γιατί ήθελα το μπράβο από τον μπαμπά μου και μου πήρε τόσα χρόνια… πήρα μετά τον ψυχοθεραπευτή μου, του το είπα και μου λέει: πώς ήταν ο πατέρας σου; Πολύ καλός πατέρας ο πατέρας μου αλλά… και στη Eurovision δεν ήρθε. Εγώ να χάσω τη Eurovision του παιδιού μου; Θα τρελαθώ!», εξομολογείται η τραγουδίστρια για πρώτη φορά.

«Δεν το έκανε από κακία, δούλευε. Απλά… δεν το σκεφτόμουν ότι δεν είναι ο μπαμπάς μου εκεί, έλεγα ότι έτσι είναι, με αγαπάει από μακριά. Εγώ θα είχα μπλούζες «η κόρη μου είναι στη Eurovision». Δεν τον παρεξηγώ κιόλας αλλά έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου και να μην το περιμένω από τον άντρα μου, γιατί ο άντρας μου δεν είναι ο πατέρας μου», κατέληξε στην εξομολόγησή της η Καλομοίρα.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη: «Από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει» (Video)

«Πυρετός» στη Στοκχόλμη για την Τέιλορ Σουίφτ – 150.000 άτομα στις συναυλίες της

Πρωτοκλασάτοι σταρ… ονειρεύονται το comeback του Κέβιν Σπέισι, παρά τις νέες καταγγελίες σε βάρος του (photos/video)

Keywords
Τυχαία Θέματα