Δολοφονία στο Μενίδι – Η κυνική ομολογία του δράστη: «Την σκότωσα και πήγα για μπύρες» (Videox)

Τη Δευτέρα το πρωί αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 50χρονος δολοφόνος που σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την πρώην σύζυγό του αφήνοντας το μαχαίρι καρφωμένο πάνω στο σώμα της μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου , κάτω από το σπίτι της ,τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/5/2024).

Όπως φαίνεται η άτυχη 40χρονη βιώνε μια ζωή μέσα στη βία επί 11 χρόνια, στα χέρια του πρώην συζύγου της, ο οποίος της έκοψε με τόσο άγριο τρόπο το νήμα της ζωής. Μπορεί να είχαν χωρίσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά ο 50χρονος δεν σταμάτησε ποτέ να

την παρακολουθεί και να την απειλεί. Η Ενκελέιτα στεκόταν βράχος στα παιδιά της. Έκανε δυο δουλειές και κατάφερε να αποκτήσει σπίτι για να κάνουν μία νέα αρχή, ενώ πήγαινε και σε ψυχολόγο για να σταθεί στα πόδια της.

Ο δολοφόνος που παραδέχθηκε με κυνισμό την πράξη του, καταγγέλλεται από συγγενείς του θύματος, πως κατ’ επανάληψη απειλούσε την ίδια αλλά και τα παιδιά πως θα τους σκοτώσει. Εφιαλτική και η κατάθεση του θύματος για το τελευταίο επεισόδιο ενδο-οικογενειακής βίας που κατήγγειλε στις 7 Μαΐου. Όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ ο δράστης την παρακολουθούσε επί μία εβδομάδα έξω από το σπίτι απειλώντας «θα σας κάψω όλους».

«Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει. Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Γνώριζα πως θα φύγει περίπου στις 05.20. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή», είπε ο δολοφόνος σύμφωνα με το Mega.

Ο 50χρονος αμέσως μετά την δολοφονία της πρώην συζύγου του, πέταξε το κινητό του για να μην τον εντοπίσουν, επισκέφθηκε ένα ξενοδοχείο στο οποίο πήγαινε συχνά, και παρακολουθούσε στην τηλεόραση τις ειδήσεις για να μάθει τα όσα λέγονταν για το άγριο έγκλημά του. Μόλις αντιλήφθηκε ότι η ΕΛ.ΑΣ. τον αναζητά, μετέβη σε ένα περίπτερο, αγόρασε μπύρες και κρύφτηκε σε μία οικοδομή στην περιοχή Φυλή, όπου και συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης:

Αφρικάνικη σκόνη: Στους ρυθμούς της κινείται ο καιρός σε όλη τη χώρα

Τέμπη: «Σκηνοθετημένη» φωτογράφιση της αστυνομίας καταγγέλλουν οι εμπειρογνώμονες των συγγενών

Σπάρτη: Απήγαγαν και βασάνισαν 17χρονο επειδή φλέρταρε με την κόρη τους – Έχασε την ακοή του από το ένα αυτί

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία, Μενίδι –, Την, Videox,dolofonia, menidi –, tin, Videox