Λιάγκας: Απαντά σε Νάνσυ Αντωνίου και Ελένη Χατζίδου για τον Σταρόβα – «Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν» (Video)

Την έντονη ενόχλησή του στη Νάνσυ Αντωνίου αλλά και την Ελένη Χατζίδου εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας, δίνοντας σκληρή απάντηση αναφορικά με τον τρόπο που σχολιάστηκε η τοποθέτηση του παρουσιαστή σχετικά με την κρίση που πέρασε πρόσφατα ο Δημήτρης Σταρόβας με τη σύντροφό του.

«Το είδα ότι σχολιάστηκε από κάπου και θέλω να το διευκρινίσω. Τον Δημήτρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ και έχουμε πει πάρα πολλά πράγματα, είναι αμοιβαίο. Είπα ότι είχε περάσει μια κρίση στη σχέση του, όπως περνάμε όλοι οι άνθρωποι, δεν είναι κακό. Είπα

πόσο δίπλα του είναι η Άννα. Δεν το είπα κουτσομπολίστικα. Το μήνυμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μαζί σαν μία γροθιά.

Τώρα, αν κάποιοι στο βάρος του προβλήματος υγείας ενός ανθρώπου βρήκαν την ευκαιρία να πουν ο κακός Λιάγκας έβγαλε τα άπλυτα μιας σχέσης στη φόρα, έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο. να το κοιτάξουν. Πραγματικά το είπα γλυκά και με πολλή αγάπη και για να δείξω πόσο δεμένοι και πόσο κοντά είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι και πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

Δεν είχαν χωρίσει, κρίση είχαν περάσει και χάρηκα όταν είδα πόσο κοντά του είναι η Άννα και αυτό επισήμανα. Μείνετε καμία φορά στο καλό. Το κακό είναι τοξικό πάντα. Μόνο ως καλό το είπα χθες. Τώρα, αν τα μυαλά σας βρήκαν πάλι το κακό, κοιτάξτε το λίγο. Έλεος δηλαδή! Και ειδικά όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη. Ακόμα και σε αυτό άτιμοι να βρείτε ότι κακό έγινε; Δεν έγινε. Με αγάπη το είπα σε έναν άνθρωπο που έχουμε κοντινή σχέση.

Μη βρίσκετε το κακό παντού γιατί αν το βρίσκετε παντού πάει να πει ότι το κρύβετε και μέσα σας και σας βγαίνει τόσο εύκολα. Συγγνώμη στον Δημήτρη» είπε ο παρουσιαστής εμφανώς εκνευρισμένος.

Νωρίτερα, η ραδιοφωνική παραγωγός Νάνσυ Αντωνίου είχε σχολιάσει την αναφορά του παρουσιαστή στην κρίση που είχε περάσει η σχέση του, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει γι’ αυτό, καθώς αυτή την ώρα ο καλλιτέχνης περνά μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

«Να πω κάτι λίγο; Διάβαζα τους τίτλους για τον Δημήτρη Σταρόβα και είχε έναν τίτλο ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε κάτι σε σχέση με εκείνον και την Άννα, ότι δεν ήταν καλά. Του το είχε πει ο Δημήτρης. Με όλο τον σεβασμό, κύριε Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, αν ήταν καλά στη σχέση του με τον άνθρωπό του. Με όλο τον σεβασμό» είπε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός, προσθέτοντας:

«Μου στέλνουν πολλά μηνύματα για περαστικά για τον Δημήτρη, να σας πω ότι τα πράγματα είναι σταθερά. Χθες τον επισκέφτηκα κιόλας στο νοσοκομείο, όλα καλά, περιμένουμε. Είναι εκεί και η Άννα, αυτό το Άγιο πλάσμα, 24 ώρες το 24ωρο».

«Πάρα πολύ ευγενική η Νάνσυ Αντωνίου, εγώ θα το χαρακτήριζα epic fail αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας», ήταν η παρατήρηση που έκανε από την πλευρά της από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star.

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδιά μου» (Video)

Champions League: Ο Λένι Κράβιτζ στο show πριν από τη «σέντρα» του μεγάλου τελικού

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Δεν πληρώθηκα καλά στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιάγκας, Απαντά, Νάνσυ Αντωνίου, Ελένη Χατζίδου, Σταρόβα – Έχουν, Video,liagkas, apanta, nansy antoniou, eleni chatzidou, starova – echoun, Video