Στο αρχείο βάζει ο Εισαγγελέας την καταγγελία περί διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Στο αρχείο τίθεται η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από καταγγελία στελέχους του Υπουργείου Εσωτερικών περί διάρρηξης σε γραφείο της Υπηρεσίας Εκλογών, με απόφαση του Εισαγγελέα Γιώργου Νούλη που ερεύνησε την υπόθεση.

Ο κ. Νούλης θέτει την υπόθεση στο αρχείο, καθώς από την έρευνα που διενήργησε, με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου, δεν προκύπτει η τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές πλέον προτίθενται να μελετήσουν αν θα ξεκινήσουν έρευνα για πιθανές ποινικές ευθύνες του στελέχους που κατάγγειλλε την πράξη.

Η

καταγγελία του στελέχους του Υπουργείου Εσωτερικών αφορούσε υποτιθέμενη διάρρηξη του γραφείου του μετά το μεσημέρι της 26ης Απριλίου.

Οι ισχυρισμοί του καταγγέλοντα, ωστόσο δεν αποδείχθηκαν από την έρευνα της ΕΛΑΣ , η οποία προ ολίγων ημερών εξέδωσε ανακοίνωση, ούτε από την έρευνα του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα οποία διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία, η καταγγελία είναι ψευδής, καθώς δεν αποδείχθηκε, ούτε από τον έλεγχο της Σήμανσης στον χώρο, ούτε από τον έλεγχο στα ηλεκτρονικά αρχεία, ο οποίος δεν έδειξε καμία παραβίαση, ούτε όμως και από το εμμάρτυρο υλικό.

Διαβάστε επίσης:

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ – Απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Απίστευτη αποκάλυψη από την ΟΕΝΓΕ: Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσαν στον Ανακριτή οι γονείς του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εισαγγελέας, Υπουργείο Εσωτερικών,eisangeleas, ypourgeio esoterikon