Μαδρίτη: Στα ημιτελικά των διπλών η Χριστοφή

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη πέτυχε η Ελένη Χριστοφή στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 100.000 δολαρίων της Μαδρίτης, και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάζεται με την 24χρονη Αυστραλέζα, Ντέστανι Άιβα, και απέχουν μία νίκη μακριά από τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, Χριστοφή και Άιβα επικράτησαν των No3 του ταμπλό, Δέσποινας Παπαμιχαήλ και Μάια Λούμσντεν (Αγγλία) με 5-7, 7-5, 10-7, έπειτα από μία ώρα και 58 λεπτά

αγώνα στο κεντρικό κορτ των εγκαταστάσεων, και μπήκαν στην τελική 4άδα. Αξιοποίησαν 4/15 BP τους στο παιχνίδι, έσβησαν 6/10 των αντιπάλων τους, είχαν έναν άσο και 5 διπλά λάθη.

Στην πρεμιέρα τους επιβλήθηκαν των Ισπανίδων, Ιβόνε Καβάλε Ρέιμερς και Νούριας Παρίσας Ντίαζ, με 5-7, 6-0, 10-5, για να περάσουν στα προημιτελικά. Αντίθετα, οι Νο3 του ταμπλό στο πρώτο τους παιχνίδι κέρδισαν τις επίσης Ισπανίδες, Ισπανίδες, Χιμένα Γκόμεζ και Κόραλ Βάλε, με 6-1, 6-1, για να βρεθούν στην 8άδα.

Στα ημιτελικά της ισπανικής πρωτεύουσας, Χριστοφή και Άιβα θα κληθούν ν’ αντιμετωπίσουν ή τις No1 του ταμπλό, Οξάνα Καλασνίκοβα (Γεωργία) και Κίμπερλεϊ Ζίμερμαν (Βέλγιο), ή τις Σαμπρίνα Σανταμαρία (ΗΠΑ) και Μπιμπιάνε Σκουφς (Ολλανδία). Όσον αφορά τα μονά, και οι δύο Ελληνίδες είναι εκτός συνέχειας.

Η Χριστοφή δεν κατάφερε να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό. Έπαιξε στα προκριματικά με την 24χρονη Ολλανδέζα, Εύα Βέντερ, και έχασε με 6-1, 6-1, ενώ η Παπαμιχαήλ με δύο μεγάλες νίκες κατάφερε να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό. Πρώτα νίκησε την 24χρονη Ισπανίδα, Πάουλα Αρίας Μανχόν, με 6-2, 6-7(2), 6-2, και μετά την 23χρονης Πολωνής, Μαρτίνα Κούμπκα, με 7-6(2), 6-3.

Ωστόσο, στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε κόντρα στην 28χρονη Κινέζα, και επίσης qualifier, Σιαόντι Γιου, και ηττήθηκε με 7-6(4), 6-2, για να ολοκληρώσει εκεί τις προσπάθειές της στα μονά.

The post Μαδρίτη: Στα ημιτελικά των διπλών η Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα