Ρώμη: Νέα μεγάλη νίκη και ημιτελικά για Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη

Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη σημείωσαν μια ακόμα μεγάλη νίκη στο πολύ σημαντικό τουρνουά Internazionali D’Italia 16 & Under (κατ. 1) που διεξάγεται παράλληλα με το Internazionali BNL d’Italia στο Foro Italico.

Στον προημιτελικό της Παρασκευής οι Νο3 του ταμπλό κέρδισαν τις Νίκα Κακάρουν (Κροατία) και Μαρί Σαρλότ Μονιέ (Πολωνία) με 6-2, 6-3 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού! Εκεί θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο, τις Ιταλίδες Βιρτζίνια Προϊτέτι και Ιλένια Ζόκο που επικράτησαν των συμπατριωτών τους Τζούλια

Σοφία Ντι Κοντσέτο και Λαβίνια Γκιερέσο με 6-1, 6-2. 

Θυμίζουμε ότι οι παίκτες και οι παίκτριες του τουρνουά αγωνίζονται σε δύο τοποθεσίες: στο διάσημο Foro Italico, αλλά και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που έχει τοποθετηθεί από την Ιταλική Ομοσπονδία Τενις και Πάντελ (FITP) στην Pizza del Popolo, όπου το κοινό μπορεί να δει από κοντά τους αγώνες σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της πόλης. 

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που μια εκδήλωση του Junior Tour εγκρίνεται να πραγματοποιηθεί παράλληλα με ένα τουρνουά ATP/WTA 1000, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα από τα πιο διάσημα και ιστορικά γήπεδα τένις στον κόσμο. 

The post Ρώμη: Νέα μεγάλη νίκη και ημιτελικά για Ουσταμπασίδου και Πρωιμάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρώμη, Ουσταμπασίδου, Πρωιμάκη,romi, oustabasidou, proimaki