Ρώμη: Ο Πολ άφησε εκτός 8άδας τον Μεντβέντεφ (vids)

Ο Τόμι Πολ χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά και παραχωρώντας μόλις 5 games έφτασε σε μια μεγάλη και επιβλητική νίκη κόντρα στον κάτοχο του τίτλου, Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας με 6-1, 6-4 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Internazionali BNL d’Italia για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

8 ball Paul @TommyPaul1 upsets reigning champion Medvedev 6-1 6-4 to reach the last 8 in Rome!#IBI24 pic.twitter.com/lRY8VwwQRL

Tennis TV (@TennisTV) May 14, 2024

Παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Αμερικανό κόντρα σε Top-20 σε χωμάτινη επιφάνεια μετά από 8 σερί ήττες, αλλά και η 5η φορά που θα βρεθεί σε προημιτελική φάση ATP Masters 1000. 

Αν και τα ποσοστά του service ήταν αρκετά χαμηλά και από τις δύο πλευρές με τον Μεντβέντεφ να κατακτά μόλις 21 πόντους συνολικά από τη θέση του service, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πολ, ο οποίος ήταν αποτελεσματικός στις ευκαιρίες για break τελειώνοντα την αναμέτρηση με 5/6 break-points! 

O No4 του κόσμου ξεκίνησε με break στο service του Πολ, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0, για να ακολουθήσει από εκεί και πέρα ένα σερί 6-0 από πλευράς του Αμερικανού, που βρήκε 3 breaks (1-1, 3-1, 5-1), κλείνοντας εντυπωσιακα το set (1-0).

Όπως και στο 1ο set έτσι και στο 2ο o Μεντβέντεφ ξεκίνησε με break και σε συνδυασμό με hold προηγήθηκε με 2-0. Ωστόσο με νέο σερ ο Πολ πήρε τα επόμενα 4 games και το προβάδισμα με 4-2 για να σφραγίσει τη μεγάλη νίκη λίγο αργότερα παίρνοντας την πρόκριση. 

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε με ανατροπή τον Σεμπάστιαν Μπαέζ με 5-7, 7-6(4), 6-4.

ROME OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES | OOP (-1h)

The post Ρώμη: Ο Πολ άφησε εκτός 8άδας τον Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα