Maestro 2: Το Twitter αποθέωσε τη Μαρία Καβογιάννη στην επιστροφή της στη σειρά

Το Twitter αποθέωσε τη μεγάλη επιστροφή του Maestro στους τηλεοπτικούς δέκτες και ιδιαίτερα την ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (16/5) η δεύτερη σεζόν του “Maestro“, της σειράς του MEGA.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το Maestro θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων που θα μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024 από το MEGA και το Netflix.

Maestro
2: Τι έγινε στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο Mother

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της.

Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση.

Maestro 2: Το Twitter αποθέωσε την Μαρία Καβογιάννη

Οι θεατές ενθουσιάστηκαν από τα πρώτα λεπτά της προβολής του πρώτου επεισοδίου με το hashtag #maestro να κατακτά την κορυφή του ελληνικού Twitter.

Η Μαρία Καβογιάννη κέρδισε τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική της επιστροφή και άπαντες υποκλίθηκαν στο υποκριτικό της ταλέντο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα