Βασίλης Καρράς: «Βγήκαν κάποιοι τύποι με πιστόλια, τον απήγαγαν και τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό»

Ιστορίες από τον κόσμο της νύχτας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Καρράς, στη βιογραφία του διά χειρός Θάνου Κανούση, με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Ο Βασίλης Καρράς άνοιξε διάπλατα την καρδιά του στον Θάνο Κανούση και διηγήθηκε τα γεγονότα της ζωής του, από τα παιδικά και νεανικά του χρόνια μέχρι την αναγνώριση, ενώ μίλησε για την αγάπη του για το τραγούδι, την οικογένειά του, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συναντήθηκε.

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρθηκε και στη σκληρή

μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, με τον συγγραφέα, Θάνο Κανούση, να περιγράφει μιλώντας στο «Στούντιο 4», ότι υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν γνώριζε για τον Βασίλη Καρρά, πριν αναλάβει το εν λόγω εγχείρημα.

Ο συγγραφέας της βιογραφίαςτου Βασίλη Καρρά για την απαγωγή του τραγουδιστή

Ο ίδιος αναφέρθηκεκαι σε ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Βασίλης Καρράς απήχθη από αγνώστους,προκειμένου να μην πραγματοποιήσει προγραμματισμένη του εμφάνιση.

«Ξύπνησε κάποιαστιγμή για να πάει στο πανηγύρι στο Αγρίνιο, άργησαν οι άνθρωποι να τον πάρουνεκαι υπήρχαν δυο τύποι οι οποίοι συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν:“άρχοντά μου, τι κάνεις; Εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι”. Μπήκε στο αυτοκίνητομε δυο ανθρώπους που ήταν θαυμαστές του», περιέγραψε ο Θάνος Κανούσης.  

«Κατά την πορεία το αυτοκίνητο λοξοδρομεί και βγαίνουν κάποιοι τύποι με πιστόλια, τον απαγάγουν και τον πάνε σε ένα χωριό ακατοίκητο μέχρι τις 4 το πρωί. Η συναυλία δεν έγινε. Αυτό έγινε γιατί στο ίδιο πανηγύρι υπήρχαν και άλλοι καλλιτέχνες, και για να μην μαζέψει όλο τον κόσμο ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος ήταν το πρώτο όνομα», συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «Ήταν πολύ κακή στιγμή, οι δικοί του άνθρωποι δεν ήξεραν που είναι. Όταν επέστρεψε, τον βρήκε ένας αυγουλάς τυχαία και τρελάθηκε που τον είδε».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα