Αθηνά Οικονομάκου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο [εικόνες]

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, πραγματοποίησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας, 7 εκ των οποίων έγγαμου βίου, και την απόκτηση δύο παιδιών, με την είδηση να πέφτει σα «βόμβα» στον χώρο της showbiz.

Οι δυσάρεστες εξελίξεις στην προσωπική ζωή του πρώην ζευγαριού, έγιναν θέμα συζήτησης, εντός και εκτός social media, με την ηθοποιό να δέχεται μηνύματα υποστήριξης, αλλά και αρνητικά σχόλια, και λίγες ημέρες αργότερα να καταγράφεται για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της on camera, αλλά να αρνείται να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο.

Προ ολίγων ημερών, ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε τις πρώτες της διακοπές μετά το διαζύγιό της, ενώ την περασμένη Τετάρτη, 15/05, η ηθοποιός πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

ΑθηνάΟικονομάκου: Ευδιάθετη και χαμογελαστή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τοδιαζύγιο

Συγκεκριμένα, ηΑθηνά Οικονομάκου έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Άτλαςτης δεκαετίας του 2000» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, το βράδυ της Τετάρτης.

Η ίδια πόζαρεχαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του NDP, παρέα με τη Λένα Δροσάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση, ενώαμφότερες συμπρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά «Ο πρώτος από εμάς».

Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε και παρέα με τη Νικόλ Παναγιώτου, με τις δύο τους να καταγράφονται ιδιαίτερα ευδιάθετες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθηνά Οικονομάκου, Πρώτη, Φίλιππο Μιχόπουλο [εικόνες],athina oikonomakou, proti, filippo michopoulo [eikones]