Η Airbnb αποκάλυψε τα πιο περιζήτητα σπίτια της σε όλο τον κόσμο -Ανάμεσά τους ένα ελληνικό, πού βρίσκεται

Ένα από τα καλύτερα σημεία στον σχεδιασμό ενός ταξιδιού είναι το κυνήγι για την τέλεια διαμονή με το Airbnb να δίνει πολλές φορές τη λύση για το ιδανικό μέρος καταλύματος.

Πολλοί από εμάς ξοδεύουμε πολύ χρόνο και κόπο ψάχνοντας στη λίστα της εφαρμογής για την τέλεια διαμονή, χωρίς να βρίσκουμε πάντα αυτό που επιθυμούμε. Τώρα η δημοφιλής πλατφόρμα αποκάλυψε ποια ακίνητα σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στη ιδανική wishlist των περισσότερων χρηστών της ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Από μια όαση ζούγκλας με πέντε

κρεβάτια στη βορειοανατολική ακτή του Μεξικού μέχρι ένα εντυπωσιακό designer μικρο-σαλέ κρυμμένο στο Κεμπέκ, σίγουρα θα υπάρχει κάποια σταθερή καλοκαιρινή έμπνευση σε αυτή τη λίστα.

Μάλιστα, ανάμεσά τους υπάρχει και ένα σπίτι που βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Εύβοια.

Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα σπίτια στην Airbnb για το φετινό καλοκαίρι:

Sicilian Mountain Oasis, Νικοζία, Ιταλία

Αυτή η εξοχική κατοικία στη Σικελία βρίσκεται στα βουνά Nebrodi και έχει επίκεντρο τη φιλική προς το περιβάλλον φιλοξενία. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε ένα μάθημα μαγειρικής ή μια συνεδρία pilates.

Παραθαλάσσια βίλα με ιδιωτική παραλία, Βασιλικό, Ελλάδα

Μόλις μια ώρα οδικώς από το αεροδρόμιο της Αθήνας βρίσκεται αυτή η παραδεισένια, σύγχρονη βίλα που φιλοξενεί έως και οκτώ άτομα και προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται στο Βασιλικό Ευβοίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν άπειρες παραλίες.

Private Paradise, Φλόριντα, ΗΠΑ

Πολλά σπίτια στη Φλόριντα διαθέτουν μικρή πισίνα, αλλά αυτό περιλαμβάνει επίσης μπάρμπεκιου, καλύβα tiki και υδρομασάζ, όλα τα απαραίτητα για το καλοκαίρι.

Πολυτελής βίλα στο Smokies, Τενεσί, ΗΠΑ

Η θέα που έχει αυτό το μέρος από το Smokies είναι αρκετή, αλλά η εκθαμβωτική βεράντα στο ύπαιθρο, η αίθουσα θεάτρου και το τζακούζι είναι όλα εντυπωσιακά.

Στούντιο με απέραντη θέα, Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική

Ιδανικό για τους θαυμαστές του Κέιπ Τάουν καθώς αυτό το στούντιο διαμέρισμα προσφέρει μια υπέροχη θέα στην πόλη στα βουνά Helderberg.

Micro Chalet στην κορυφή του βουνού, Lac-Beauport, Καναδάς

Το Κεμπέκ μπορεί να μην είναι η πρώτη σας σκέψη όταν πρόκειται για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά αυτό το εντυπωσιακά κομψό σπίτι είναι ακριβώς το μέρος που θα σας παρασύρει σε αναζωογονητικές διακοπές αυτή τη σεζόν.

Βίλα που κόβει την ανάσα, Τουλούμ, Μεξικό

Με την πλωτή σκάλα της, τη διακόσμηση σε στιλ boho και μια από τις μοναδικές πισίνες στην περιοχή, αυτή η ινσταγκραμική βίλα ανταποκρίνεται στο όνομά της.

Jungle Oasis, Akumal, Μεξικό

Οι διακοπές στη ζούγκλα μπορεί να ακούγονται επικίνδυνες, αλλά όχι σε αυτό το μέρος. Μόλις 20 λεπτά από την Playa Del Carmen, αυτό το σπίτι είναι φωλιασμένο στη δική του μικρή ζούγκλα, οπότε περιμένετε να δείτε πιθήκους, coatis και πολλά ζωντανά πουλιά.

Βίλα με ιδιωτική πισίνα, Ubud, Ινδονησία

Το ηλιοβασίλεμα είναι must το καλοκαίρι, αλλά η ευκαιρία να το κάνετε από τη δική σας ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης έχει ένα συγκεκριμένο je ne sais quoi.

Φωτογραφίες: Airbnb

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα