Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει «επίθεση» φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα

Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο αποψινόεπεισόδιο, η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ οΛυκούργος την πληροφορεί πως τα χρωστάει όλα στη Μαργαρίτα που κυνήγησε τηνυπόθεσή της προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της.

Η Γη της Ελιάς:Τι θα δούμε απόψε, Παρασκευή 17 Μαΐου

Η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο πως

βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει. Αργότερα εκείνος κάνει μια κουβέντα μαζί της, όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τον Μάνο.

Η Αφροδίτη με τον Κουράκο πηγαίνουν στην ταβέρνα να φάνε και εκεί η ατμόσφαιρα, λόγω της Αριάδνης, είναι πολύ ηλεκτρισμένη.

Ο Δημοσθένηςστριμώχνει την Ειρήνη και εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τονΠαρασκευά και ότι θέλει να τον παντρευτεί. Έτσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει νααναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του.

Η Άννα μαζί με τον Πότη ξεκινούν σκοποβολή, το νέο τους χόμπι, ενώ η Αθηνά πηγαίνει στο μοναστήρι και βλέπει τη Χάιδω.

Ο Μάνος, για μία ακόμη φορά, αντιδρά άσχημα στην προσπάθεια της Μαρίνας να του μιλήσει για τις αμφεταμίνες, ενώ ο Δημοσθένης, χωρίς πολλά λόγια, στριμώχνει τον έντρομο Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη, και η Αρετή κάνει «επίθεση» φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα.

Η Γη της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου.

Ορέστης, οΓιώργος Αγγελόπουλος

Τζον, ο ΑπόστολοςΓκλέτσος

Αγγελική, η μικρήΚλειώ

Και οι: ΣτέλαΦυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή,Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο ΓιώργοςΠαρτσαλάκης

Στον ρόλο τηςΜαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα