Πώς η Άνια Τέιλορ Τζόι έγινε η «βασίλισσα των Καννών» -Οι 6 εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην Κρουαζέτ [εικόνες]

Η Άνια Τέιλορ-Τζόι έδωσε μια Old Hollywood δόση από glam και λάμψη στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών καθώς συνεχίζει να κάνει μια αριστοκρατική επιλογή από εντυπωσιακά σύνολα.

Η 28χρονη ηθοποιός ήταν η επιτομή της κομψότητας σε μια σειρά από vintage εμπνευσμένες τουαλέτες, φορέματα και statement καπέλα που θυμίζουν τα αστέρια της ασημένιας οθόνης της δεκαετίας του 1920 και του 1930.

Χάντρες, πούλιες, χαμηλά κοψίματα και διαχρονικές γραμμές την

έκαναν να λάμψει σε μια κατά τα άλλα διακριτική επιλογή από μοδάτα outfit στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ.

Χθες, η Άνια Τέιλορ-Τζόι εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με μια σοφιστικέ εμφάνιση στο photo call της νέας της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga» που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες.

Οι εμφανίσεις της Άνια Τέιλορ-Τζόι στο Φεστιβάλ Καννών

Η Άνια έφτασε για την πρωινή φωτογράφιση της ταινίας στο Palais des Festivals με ένα εντυπωσιακό headpiece, ένα cropped κρεμ σακάκι και ασορτί pencil φούστα με λεπτομέρεια από κρόσσια, προσθέτοντας ένα goth στοιχείο στο βλέμμα της με σκούρα σκιά.

Ακολουθώντας την εμπνευσμένη από τον κόσμο του Gatsby αισθητική, η Άνια περπάτησε την Τετάρτη στο κόκκινο χαλί με ένα αστραφτερό στράπλες φόρεμα Dior και αργότερα αναβάθμισε την εμφάνισή της με ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα με κρόσσια της δεκαετίας του 1920 με γάντια και ένα αστραφτερό ασημένιο κολιέ για να πάει στο after-party της ταινίας.

Με ένα άλλο outfit από εκείνη την ημέρα, η ηθοποιός φόρεσε μια ασημένια ζακέτα κεντημένη με αστραφτερά διαμάντια, χάντρες και πούλιες, την οποία συνδύασε με μαύρο σορτς σε ρετρό στυλ.

Το κομψό ρούχο θύμιζε Μέριλιν Μονρόε ενώ η Άνια επέλεξε κόκκινο κερασί κραγιόν και γυαλιά ηλίου cat-eye.

Λίγο πριν ξεκινήσει το Φεστιβάλ στις Κάννες, η Άνια έκανε μια θεαματική άφιξη στη γαλλική Ριβιέρα με ένα πορτοκαλί φόρεμα με έναν ώμο από τη νέα συλλογή της Atlein Paris, με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα εντυπωσιακό καπέλο με εξαιρετικά φαρδύ γείσο από τον οίκο Jacquemus, που φημίζεται για τα καπέλα του.

Λίγο αργότερα, η Χολιγουντιανή σταρ συνδύασε ένα διάφανο λευκό στράπλες φόρεμα, στολισμένο με απλικέ λουλουδιών, με ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο να κρέμεται γύρω από το λαιμό της από ένα μαύρο λουράκι.

Το προηγούμενο βράδυ, ο Κρις Χέμσγουορθ και η Άνια Τέιλορ Τζόι έδειχναν συγκινημένη καθώς δέχτηκαν ένα εξάλεπτο χειροκρότημα για την ταινία τους που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες.

Ο Χέμσγουορθ υποδύεται τον πολέμαρχο Dementus, ενώ η Άνια είναι η νεαρή Furiosa, στην επερχόμενη ταινία που διαδραματίζεται μεταξύ 15 και 20 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Mad Max: Fury Road.

Το κοινό στην παγκόσμια πρεμιέρα ξετρελάθηκε για την τελευταία ταινία δράσης. Το prequel του Fury Road ήταν μια από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες στις φετινές Κάννες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα