Βίντεο-σοκ: Πανικόβλητη οδηγός πατά γκάζι και ρίχνει φορτηγάκι στο κενό από τον πρώτο όροφο πάρκινγκ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν βίντεο που καταγράφουν τη στιγμή που μια πανικόβλητη οδηγός στην Ταϊλάνδη πατά κατά λάθος γκάζι σε υπέργειο πάρκινγκ νοσοκομείου στην Μπανγκόνγκ και σπρώχνει ένα φορτηγάκι στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων.

Στο πρώτοβίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματοςστον τρίτο όροφο του πάρκινγκ τουνοσοκομείου Phramongkutklaoδιακρίνεται ένα ασημί φορτηγάκι μεμια γυναίκα ηλικίας 40-50 ετών, σύμφωναμε ταϊλανδέζικα ΜΜΕ, στο τιμόνι νασπρώχνει το σταθμευμένο μαύρο φορτηγάκι,μέχρι που πέφτει στο κενό και

συντρίβεταιμε πάταγο στο οδόστρωμα, όπως φαίνεταικαι από πλάνα που κατέγραψε άλλη κάμεραπροσαρμοσμένη στο ταμπλό αυτοκινήτου.

Αυτόπτεςμάρτυρες είδαν πανικόβλητοι τη σκηνή,αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε κανείς στοσημείο όπου έπεσε το μαύρο φορτηγάκι.Η 33χρονη ιδιοκτήτριά του δήλωσε ευτυχήςπου δεν ήταν μέσα, αλλά δεν έκρυψε τηστενοχώρια της, αφού είχε το όχημα στηνκατοχή της για πολλά χρόνια και τώρα τοφορτηγάκι της μετατράπηκε σε μια άμορφημάζα από παλιοσίδερα.

Σοκαρισμένη ακόμη από την καταστροφή που προκάλεσε η μεσήλικη οδηγός του ασημί οχήματος, δήλωσε ότι την ώρα που ανέβαινε τη ράμπα, την ακολουθούσε ένα άλλο αυτοκίνητο, αγχώθηκε για να βρει γρήγορα θέση στάθμευσης και πάτησε κατά λάθος το γκάζι σπρώχνοντας το φορτηγάκι στο κενό. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του παραλίγο μοιραίου περιστατικού.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίντεο-σοκ, Πανικόβλητη,vinteo-sok, panikovliti