Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για τον «βασιλιά» της Φωτογραφίας HUAWEI Pura 70 Pro

Λίγες μέρες μετά το Innovative Product Launch Event της Huawei στο Ντουμπάι, η εταιρεία λανσάρει επίσημα στην Ελλάδα το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, αλλά και το HUAWEI Watch

GT4 (41mm) Vert Green Edition, και ανακοινώνει την έναρξη των προπαραγγελιών του νέου εκπληκτικού smartphone, βασιλιά της φωτογραφίας, HUAWEI PURA 70 Pro.

Μόδακαι τεχνολογία άψογα συνδυασμένες στονέο HUAWEIWatch GT4(41mm) VertGreen

Το HUAWEIWATCH GT4 VertGreen (41mm),η πρόσφατη προσθήκη στην σειρά smartwatches  GT,συνδυάζει τo στυλμε τις τεχνολογικές καινοτομίες καιτις λειτουργίες υγείας και φυσικήςκατάστασης και συνεχίζει τη νέα “FashionForward”στρατηγικήτης Huawei γιατην wearable τεχνολογία.Ο συνδυασμός της τεχνολογίας με τηνμόδα γίνεται αρμονικά, δίνοντας τηνδυνατότητα στους χρήστες να εξατομικεύουντο ταξίδι τους στην παρακολούθηση τηςυγείας και τον αθλητισμό με βοηθό τηντεχνολογία, χωρίς να «θυσιάζουν» τοστυλ τους.

Μετην FashionForward φιλοσοφία,η  Huawei βοηθάειτους χρήστες των wearables νααπολαμβάνουν την τεχνολογία διατηρώνταςτο στυλ και την αισθητική τους. Μετο HUAWEI WATCHGT 4 VertGreen (41mm)η έξυπνη τεχνολογία γίνεται μέρος τηςκαθημερινότητάς μας, για υγιεινή ζωή,παρέχοντας σημαντικά χαρακτηριστικάόπως το MenstrualCycle Management 3.0και το SleepBreathing Awareness – ταοποία τροφοδοτούνται από την αναβαθμισμένητεχνολογία TruSeen™5.5+.

Μετην αγορά ενός HUAWEIWATCH GT 4 VertGreen έωςκαι τις 31 Μαϊου, παίρνετε δώρο τα απίθαναασύρματα ακουστικά HUAWEIFreeBuds SE 2.

HUAWEIWATCH 4 PROSpace Edition: Φουτουριστική αισθητικήεμπνευσμένη από τα επιτεύγματα τηςανθρωπότητας στο διάστημα!

Τονέο smartwatch είναιμία νέα σχεδιαστική πρόταση του HUAWEIWATCH 4 Pro, με θέμα το διάστημα,  και ταυτόχροναπροσθέτει αναβαθμίσεις λειτουργιών.Το Διάστημα είναι σύμβολο της ανθρώπινηςφιλοδοξίας και το HUAWEIWATCH 4 ProSpace Edition είναιμια υπενθύμιση ότι κάθε βήμα είναιπρόοδος, με στόχο τα αστέρια. Το έξυπνοαυτό ρολόι είναι τέλειο για τους χρήστεςπου θέλουν να πετυχαίνουν τις φιλοδοξίεςκαι τους στόχους τους με μοναδικό, κομψότρόπο. Με εκπληκτική σχεδίαση καιανθεκτική κατασκευή, το έξυπνο αυτόρολόι αποτελεί επίσης μέρος τηςστρατηγικής wearables “FashionForward” της Huawei.

ToHUAWEI WATCH 4 ProSpace Edition είναικατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικάαεροδιαστημικής τεχνολογίας και οσχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος απότα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότηταςστην εξερεύνηση του Διαστήματος. Αξίζεινα σημειωθεί πως το κύριο αισθητικόχαρακτηριστικό του είναι η ιδέα LAVAL,εμπνευσμένη από το ακροφύσιο “deLaval”πουχρησιμοποιείται σε πυραύλους καιδιαστημόπλοια, το οποίο υιοθετείταιστο νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιοκαι στην αποκλειστική διαδραστικήπρόσοψη ρολογιού με όνομα “LAVAL”.

Το HUAWEIWATCH 4 ProSpace Edition είναικατασκευασμένο από αεροδιαστημικό DLCTitanium, ένα σκληρό αλλά ελαφρύ υλικό.Ουσιαστικά, πάνω από μια στιβαρή βάσητιτανίου, έχει εφαρμοστεί μια επίστρωσηάνθρακα (DLC) που μοιάζει με διαμάντι στηθήκη και τον ιμάντα του ρολογιού. Αυτήη τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σεπαραδοσιακά ρολόγια υψηλής ποιότητας.Η οθόνη είναι επίσης μοναδικά σχεδιασμένηως “κοσμικός θόλος”, με ένα σφαιρικόγυαλί από ζαφείρι. Ανθεκτική στη φθορά,η οθόνη είναι τώρα πιστοποιημένη μευψηλό επίπεδο σκληρότητας Mohs καιείναι σε θέση να αντέξει σε πολύ σκληρέςδραστηριότητες. Το HUAWEI WATCH 4 ProSpace Edition υποστηρίζειεπίσης στεγανοποίηση ελεύθερης κατάδυσης30 μέτρων, στεγανοποίηση κολύμβησης5 ATM, IP68 και συμμορφώνεται με ταπρότυπα μηχανικής καταδυτικούεξοπλισμού EN 13319.

Οιχρήστες θα απολαύσουν βελτιώσεις σταχαρακτηριστικά υγείας και φυσικήςκατάστασης, όπως η προσθήκη του HUAWEITruSeenTM 5.5+για παρακολούθηση της υγείας με υψηλότερηακρίβεια, καθώς και το HealthOverview 2.0,μια βελτιωμένη λειτουργία για ένανκαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο έλεγχουγείας σε ένα μόλις λεπτό! Χάρη στηντεχνολογία παρακολούθησης υψηλήςακρίβειας TruSeen™5.5+, το HUAWEIWATCH 4 ProSpace Edition μπορείνα παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια στιςμετρήσεις ζωτικής σημασίας, συμβάλλονταςσε πιο ολοκληρωμένη εικόνα συνολικάγια την υγεία. Το HealthOverview 2.0έχει επίσης αναβαθμιστεί με νέεςπαραμέτρους. Εκτός από τη παρακολούθηση7 βασικών δεικτών υγείας που ελέγχονταισε 60 δευτερόλεπτα, το HealthOverview 2.0εισάγει το SleepBreathing Awareness.Αυτό δίνει στους χρήστες μια πιοολοκληρωμένη κατανόηση της κατάστασηςτης υγείας τους και τονίζει τυχόνανωμαλίες που απαιτούν επαγγελματικήιατρική φροντίδα.

Ηλειτουργία HealthCommunity στηνεφαρμογή HUAWEIHealth επιτρέπειστους χρήστες να βλέπουν τις προσωπικέςενημερώσεις υγείας των μελών τηςοικογένειας και των φίλων τους,συμπεριλαμβανομένων των αναφορών HealthGlance. Οιχρήστες θα μπορούν να λαμβάνουνειδοποιήσεις σχετικά με μη φυσιολογικέςμετρήσεις ή να στέλνουν υπενθυμίσειςγια τη διεξαγωγή σαρώσεων ρουτίνας γιαΕπισκόπησης υγείας, επιτρέποντάς τουςνα παρακολουθούν στενά την υγεία τωναγαπημένων τους. Έτσι, το έξυπνο ρολόιπαρακολουθεί τη δραστηριότητα και τηνασφάλεια των ευάλωτων ή ηλικιωμένωνχρηστών, ανιχνεύοντας τυχόν πτώσειςκαι ειδοποιώντας τους χρήστες σε στιγμήέκτακτης ανάγκης. Όταν το έξυπνο ρολόιεντοπίσει πτώση, εμφανίζει αναδυόμενηυπενθύμιση που ειδοποιεί τον χρήστηκαι τις στενές του επαφές και εκκινείτο EmergencySOS, ώστεοι χρήστες να μπορούν να αναζητήσουνάμεση βοήθεια.

Όλατα smartwatches και wearables της Huawei μπορούννα συνδεθούν με συσκευές iOS και Android.

Μετην αγορά ενός HUAWEIWATCH 4 Pro έωςκαι τις 31 Μαΐου, παίρνετε δώρο τα απίθαναασύρματα ακουστικά HUAWEIFreeBuds 5i.

Ξεκίνησανστην Ελλάδα οι προπαραγγελίες για τοπολυαναμενόμενο HUAWEIPura 70 Pro απότην νέα σειρά HUAWEIPura 70 series

Μεκάθε HUAWEIPura 70 Pro παίρνετεδώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEIFreeBuds Pro 3.

Τα HUAWEIPura 70 Series φέρνουντην επανάσταση για άλλη μία φορά στηντεχνολογία φωτογράφισης με smartphone μετο HUAWEIPura 70 Ultra νακατακτάει την υψηλότερη βαθμολογίαστην ιστορία του DXOMARK καινα αποκαλείται δικαιωματικά ο «Βασιλιάςτης φωτογραφίας»!

Τα HUAWEIPura 70 Series φέρνουν πρωτοποριακάχαρακτηριστικά με καινοτομίες, για άλλημία φορά, στην κάμερα συνεχίζοντας τηνπαράδοση της Huawei καιτης συγκεκριμένης σειράς στο να αλλάζειτα δεδομένα  της βιομηχανίας κινητώντηλεφώνων. Με την εξαιρετική βαθμολογία163 πόντων, το νέο HUAWEI Pura 70 Ultra, υπερέχειγια τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσειςκαι τα φωτογραφικά χαρακτηριστικάτου, κερδίζονταςτον τίτλο του πιο προηγμένουφωτογραφικού smartphone.Η DXOMARK επαίνεσετόσο τις τεχνικές όσο και τις φωτογραφικέςδυνατότητες της συσκευής, που άφησεπίσω τον ανταγωνισμό.

Ακολουθούντα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του HUAWEIPura 70 Ultra πουεπισημάνθηκαν για το επαναστατικό βήματου στον κλάδο της φωτογραφίας.

Το HUAWEIPura 70 Ultra επαινέθηκεγια τη λειτουργία UltraSpeed Snapshot πουσπάει ρεκόρ επιτρέποντας την λήψηφωτογραφιών υψηλής ταχύτητας έως και300 km/h.Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούννα “παγώσουν” τις πιο πολύτιμες καιπαροδικές στιγμές της ζωής όπως ένααγαπημένο κατοικίδιο που τρέχει ή έναναθλητή την στιγμή της κίνησης.Η DXOMARK στηνκριτική της, τόνισε την λειτουργία Autofocus τηςκάμερας, επαινώντας την για την ακρίβειακαι την υψηλή της ταχύτητα σε όλες τιςσυνθήκες, απονέμοντας την υψηλή βαθμολογία125. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της αυξημένηςπρόσληψης φωτός στην κύρια UltraLighting κάμερακαι το HUAWEIXD Motion Engine.

Επίσης,το HUAWEI Pura 70 Ultra διαθέτειτην Ultra Lighting Pop-Out Camera, μια ανασυρόμενηκάμερα που καταφέρνει να χωρέσει μέγεθοςαισθητήρα μίας ίντσας και μεγάλοδιάφραγμα F1.6 μέσα σε ένα σώμα 8,4χιλιοστών. Μέσω του Advanced RotatoryTransmission System, η κάμερα επεκτείνεταιαυτόματα κατά τη λήψη και έτσι δημιουργείταιπερισσότερος χώρος στην εσωτερική δομήτης. Με αυτήν τη δυνατότητα, η προηγμένηκάμερα pop-out προσλαμβάνειακόμα περισσότερο φως. Ταυτόχρονα,επιτυγχάνει καλύτερη νυχτερινή λήψηκαι αποδίδει δυναμικά το εύρος.

Η DXOMARK σημειώνειότι «το δυναμικό εύρος της κάμερας είναιπολύ μεγάλο και οι αντιθέσεις είναιεξαιρετικές όπως επίσης και τα χρώματα,όταν προβάλλονται φωτογραφίες σεοθόνη HDR».

Επιπλέον,το HUAWEIPura 70 Ultra είναιεξοπλισμένο με μια νέας γενιάς UltraLighting Macro Telephoto Camera.Η μεγαλύτερη κάμερα περισκοπικούτηλεφακού σε smartphone,διαφράγματος F2.1της βιομηχανίας που διαθέτει το smartphone,διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες πουτραβήχτηκαν σε συνθήκες έντονου ή πιοσκούρου φωτισμού φαίνονται εντελώςκαθαρές. Η DXOMARK βαθμολογείτο ζουμ της UltraLighting Macro Telephoto Camera μετην εντυπωσιακή βαθμολογία των 164 βαθμών,επαινώντας ιδιαίτερα τις «ευχάριστεςμακροσκοπικές και ευκρινείς εικόνες»της κάμερας με τη λειτουργία Macro.Σύμφωνα με την DXOMARK,η κάμερα τηλεφακού ζουμ είναι  σεθέση να παράγει ένα υψηλό επίπεδολεπτομερειών με το ζουμ της σε όλα ταδοκιμασμένα εύρη και χαμηλά επίπεδαθορύβου ακόμη και σε συνθήκες χαμηλούφωτισμού.

Μπορείτενα διαβάσετε περισσότερα γιατο review στο HUAWEIPura 70 Ultra απότην DXOMARK εδώ.

Οιπροπαραγγελίες για το HuaweiPura 70 Pro ξεκίνησανστα καταστήματα των επίσημων συνεργατώντης Huawei μεδώρο τα ακουστικά HUAWEIFreeBuds Pro 3.

AppGallery, Gbox,και... MicroG γιαεφαρμογές Google στο Huaweismartphone σας

Το AppGallery ξεχωρίζειως μία από τις τρεις κορυφαίες παγκόσμιεςπλατφόρμες εφαρμογών και η κορυφαίαπλατφόρμα για εφαρμογές σε όλες τιςσυσκευές Huawei.Μπορείτε να βρείτε αναρίθμητες εφαρμογέςπου χρειάζεστε στο AppGallery.Επιπλέον, το Gbox είναιμία από τις third-party εφαρμογέςπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβασησε υπηρεσίες και εφαρμογές Google,βοηθώντας τους χρήστες να έχουν πρόσβασησε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών. Χάρηστις συνεχείς προσπάθειες τωνπρογραμματιστών, δενχρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπωςοι εφαρμογές Google δενείναι διαθέσιμες σε συσκευές Huawei. Μετις προσπάθειες της κοινότητας ανοιχτούκώδικα, όλο και περισσότερες third-party λύσειςβελτιστοποιούν συνεχώς την διαθεσιμότητατων Googleapps σε smartphone της Huawei.Για παράδειγμα, τοδωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG βοηθάτα smartphone της Huawei ναέχουν μια πιο φιλική προς τον χρήστηεμπειρία, συνεπής με τις εφαρμογές Google πουείναι διαθέσιμες σε τηλέφωνα Android.Το MicroG είναιμια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικαιδιόκτητων βιβλιοθηκών της Google πουχρησιμεύει ως αντικατάσταση τωνΥπηρεσιών GooglePlay στολειτουργικό σύστημα Android.Παρέχεται από Ευρωπαίους προγραμματιστές,διαθέσιμο στο GitHub,επιτρέποντας στις εφαρμογές να έχουνπρόσβαση στις υπηρεσίες της Google.Επί του παρόντος, περισσότερες από 200συσκευές από κατασκευαστές όπως η Google,η Samsung,η Motorola καιάλλοι υποστηρίζουν την εφαρμογή  MicroG,συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς HUAWEIPura 70της Huawei.

Εγκαταστήστετο MicroG απότο GitHub καιμέσω του AppGallery ήτης third-party εφαρμογής GBox εγκαταστήστεκαι ξεκινήστε να χρησιμοποιείτετις Google εφαρμογέςπου θέλετε, με τον Google λογαριασμόσας .

HUAWEIXMAGE Awards 2024

Η Huawei οδηγείγια χρόνια τις εξελίξεις στην τεχνολογίααπεικόνισης. Φέτος, στον ετήσιο διαγωνισμόφωτογραφίας HUAWEI XMAGE Awards 2024,παρουσίασε την παγκόσμια Έκθεση HUAWEIXMAGE, με θέμα «A Heart-warming World –12 Years of HuaweiPhotography». Επιλέχθηκαν σχεδόν 300 φωτογραφίες από εκατομμύρια υποβολές, από διάφορεςστιγμές και κάθε γωνιά του πλανήτη, πουαποτυπώνουν την αυθεντική σχέση απλώνανθρώπων και προβάλλουν την φιλοσοφία HUAWEIXMAGE, «The Power of Image», που στοχεύει να πυροδοτείτην φαντασία και δημιουργικότητα, μεσύμμαχο την τεχνολογία. Για όγδοη χρονιά,τα βραβεία HUAWEI XMAGE εμπνέουντους καταναλωτές και φέτος εισάγονταινέες κατηγορίες και νέα βραβεία όπωςτο "Best of Pura Series" και το "Best of Mateseries" που δημιουργήθηκαν για ναενθαρρύνουν την εξερεύνηση νέωνεκφραστικών μορφών και θεμάτων με τιςκορυφαίες δυνατότητες απεικόνισηςτης Huawei.

Οιυποβολές για τα HUAWEIXMAGE Awards 2024λήγουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Περισσότερεςπληροφορίες  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr
Huawei Community

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα