Στο αρχείο η καταγγελία περί διάρρηξης στο Υπουργείο Εσωτερικών

Ύστερα από έρευνα-εξπρές, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης αποφάσισε χθες να αρχειοθετήσει τη ζοφερή υπόθεση της διάρρηξης στο Γραφείο Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο, παραμονές της ευρωκάλπης, βρίσκεται στη δίνη απανωτών σκανδάλων που πλήττουν την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι και από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών δεν προέκυψε διάρρηξη σε γραφείο του Υπουργείου.

Στη γραμμή της  ΕΛ.ΑΣ., η οποία δεν… βρήκε αποτυπώματα σεσημασμένου δράστη,

ο εισαγγελέας θεωρεί «φερόμενη» τη διάρρηξη, ανακοινώνοντας ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν προέκυψε η τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Σε μια ασυνήθιστη μάλιστα ενέργεια, προαναγγέλλει τώρα -προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση, άραγε;- ότι «οι Αρχές θα προβούν σε έρευνα» για το ανώτερο υπηρεσιακό στέλεχος που κατήγγειλε το περιστατικό!

Πρόκειται για τον διευθυντή Εκλογών, ο οποίος προτού καν ολοκληρωθεί η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. μετατέθηκε σε άλλη υπηρεσία, ενώ η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως, σπεύδοντας να προκαταλάβει (;) τις έρευνες, μιλούσε ήδη για «φερόμενη διάρρηξη».

Τώρα, η Κεραμέως, η οποία, όπως συνηθίζουν τα κυβερνητικά στελέχη όταν αντιμετωπίζουν ηθικές σκιές, έχει χαθεί από το προσκήνιο, ζητά και τα… ρέστα από την αντιπολίτευση.

Η απορία των κομμάτων είναι «για ποιον λόγο κρύβετα και αποφεύγει, με την κάλυψη του προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα, να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών για να διαλύσει τις σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία των εκλογών και της επιστολικής ψήφου μετά το σκάνδαλο Ασημακοπούλου;».

Ειδήσεις σήμερα:

Τρελό γλέντι στα social media με την επιστολή Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη: «Στείλε email bro»Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)«Ευαγγελισμός»: Σκληρή απάντηση Παπανικολάου σε Γεωργιάδη – «Λέει ψέματα, να τον μαζέψει ο Μητσοτάκης» (ηχητικό)
Keywords
Τυχαία Θέματα