Η γυναίκα με τα «μεγαλύτερα μάγουλα στον κόσμο» αποκαλύπτει πώς ήταν πριν τις πλαστικές

Πώς έμοιαζε το πρόσωπο στα 26 της χρόνια αποκάλυψε ένα μοντέλο-influencer που φημίζεται για τα «μεγαλύτερα μάγουλα του κόσμου». Η 36χρονη Anastasia Pokreschchuk, από το Κίεβο, για να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της ξόδεψε πάνω από 1.600 λίρες, για να χορηγήσει ενέσεις.

Το πριν και μετά που φαίνεται από τις φωτογραφίες δείχνουν μια έντονη αντίθεση μεταξύ του φυσικού προσώπου του μοντέλου.

Ύστερα από δέκα χρόνια η Anastasia είναι σχεδόν αγνώριστη, με ίσια ξανθά μαλλιά, φουσκωμένα χείλη και ζυγωματικά. Μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε σχολίασε: «26 και 35, δεν υπάρχει

υαλουρονικό οξύ στην πρώτη φωτογραφία».

Πώς οι χρήστες σχολίασαν την αλλαγή της 

Η εικόνα συγκέντρωσε πάνω από 18.000 likes, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να απορούν, αναφέροντας ότι το μοντέλο έδειχνε «πολύ καλύτερα πριν».

«Τι όμορφη θεά που ήταν!» έγραψε ένας, ενώ ένας δεύτερος ρώτησε: «Γιατί;;; Ήσουν τόσο όμορφη!».

«Είμαι πραγματικά περίεργος για το είδος της εμφάνισης που προσπαθούσε/προσπαθεί να επιτύχει», σημείωσε ένας τρίτος.

«Ήταν πολύ όμορφη στην πρώτη φωτογραφία», σχολίασε ένας άλλος.

«Μια πολύ θηλυκή και όμορφη κοπέλα στην πρώτη», έγραψε ένας χρήστης.

Ταυτόχρονα, αρκετοί άνθρωποι στα σχόλια έσπευσαν να την υπερασπιστούν, με κάποιους να λένε ότι δείχνει «πιο καυτή τώρα».

Το makeover της influencer

Η Anastasia άρχισε να πειραματίζεται με το filler σε ηλικία 26 ετών και έκτοτε έχει χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχει κάνει ενέσεις στο πρόσωπό της. Εκτός από επεμβάσεις προσώπου, το μοντέλο από την Ουκρανία έχει επίσης ξοδέψει πολλά χρήματα για βαφές μαλλιών, όψεις δοντιών, μεγέθυνση στήθους, ακόμη και ανόρθωση γλουτών με λιπογλυπτική.

Παρόλο που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να μην έχουν ενθουσιαστεί με την ακραία εμφάνισή της, την Anastasia δεν τη νοιάζει, αφού προηγουμένως έχει εξηγήσει ότι το αισθητικό της ταξίδι αφορά εκείνη και κανέναν άλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα