Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και εκεί τον συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να κάνει κάποια στιγμή ένα δεύτερο παιδί και να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την Λένα Δροσάκη.

«Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Προς το παρόν είναι ο Αναστάσης μου. Προτεραιότητα για εμένα έχει ο γιός μου, η δουλειά μου και η σχέση μου μαζί του»μ αρκέστηκε να πει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου
Μπουρδούμη για τον χωρισμό του από την Λένα Δροσάκη

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο κομμάτι του διαζυγίου από τη Λένα Δροσάκη.

«Με τη Λένα Δροσάκη συζητήσαμε πώς θα διαχειριστούμε το διαζύγιο σε σχέση με τη δημοσιότητα. Εγώ και την περίοδο που είχαμε ήδη χωρίσει με τη Λένα Δροσάκη και έπρεπε να τοποθετηθώ σε κάποιες συνεντεύξεις δεν έδινα τροφή γι’ αυτό το γεγονός. Νομίζω και σε εσάς είχα έρθει. Δε μιλήσαμε δημόσια για το διαζύγιό μας, τι, να κάνουμε μια ανακοίνωση;», απάντησε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε το διαζύγιο, όταν δημοσιοποιήθηκε.

Και συνέχισε: «Δουλεύαμε μαζί στην ίδια παράσταση, αυτό είχε μια τεχνική δυσκολία. Είχαμε μια επαγγελματική υποχρέωση εκείνη την περίοδο. Σκοπός μας ήταν να τελειώσει αυτή η υποχρέωση και μετά να βγει προς τα έξω ο χωρισμός μας. Από τη στιγμή που υπήρχε το θέατρο ήταν λογικό να έρθουν να μας βρούνε εκεί. Αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες».

Διαβάστε επίσης:

I’m a celebrity, get me out of here: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Ξιαρχό και Γαρδέλη -«Θες να παίξουμε Κασσελάκη και Tyler;»

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Πρεμιέρα για το «I’m a celebrity, get me out of here»: Η…περιπέτεια του Λιανού και της Καλομοίρας στην έναρξη και η είσοδος των παικτών

Keywords
Τυχαία Θέματα