Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Της το έλεγα χρόνια αυτό»

Ο Γιάννης  Τσιμιτσέλης φέτος συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Για μια ζωή» των Ρέππα – Παπαθανασίου, η οποία παίζεται στο «Πειραιώς 131».

Το βράδυ της Πέμπτης (12/10), η κάμερα του «Mega Καλημέρα» συνάντησε τον ηθοποιό στο εν λόγω θέατρο και ο ίδιος μίλησε -μεταξύ άλλων- για την τηλεόραση αλλά και την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, η οποία θα παρουσιάσει την εκπομπή «Break» στον ΣΚΑΪ.

«Δε

θα μπορούσα να κάνω κάποιο ζωντανό πρόγραμμα, που είναι όλοι χαρούμενοι, εγώ είμαι “ζωχάδας”. Δύσκολα θα με βλέπατε να κάνω εκπομπή με την Κατερίνα Γερονικολού. Έλεγα χρόνια στη Βάσω Λασκαράκη να κάνει εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα πάω καλεσμένος» απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όσα αποκάλυψε η Μάγκυ  Ταμπακάκη για την εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη

Η Μάγκυ Ταμπακάκη πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έκανε γνωστό πως θα συμμετέχει στο «Break».

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «MasterChef» ανέφερε: «Η εκπομπή δε θα λέγεται “Dot”. Από όσο γνωρίζω θα λέγεται “Break”. Απ΄ ότι έχω καταλάβει θα είναι άλλο concept, θα είναι μια φορά την εβδομάδα. Μου φάνηκε ωραίο που θα γνωρίσω τη Βάσω Λασκαράκη γιατί δεν τη γνωρίζω. Δε βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Πάμε Δανάη: Εκτός εκπομπής η Δανάη Μπάρκα –Τι συνέβη;

Μέγκι Ντρίο: «Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, ξέρει εκείνη τι έχει συμβεί»

Κατερίνα Ζαρίφη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα