Slimane: Σπάει ρεκόρ μετά τη Eurovision – Το γεμάτο συγκίνηση μήνυμά του

18:11 15/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Slimane δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης για τη Γαλλία, μιας που η χώρα είχε μαγευτεί από το ταλέντο του χρόνια πριν, αφού το 2016 κέρδισε το γαλλικό Voice.

Το βράδυ της Eurovision με την επιβλητική ερμηνεία της αισθαντικής μπαλάντας του “Mon Amour” δεν άφησε ασυγκίνητο κανέναν. Το αποκορύφωμα της εμφάνισης ήταν η στιγμή που ο Slimane απομακρύνθηκε δύο

μέτρα από το μικρόφωνο και τραγούδησε το τελευταίο ρεφρέν acapella, συγκλονίζοντας με την ερμηνεία του και παραδίδοντας μια δυνατή μπαλάντα με αυτό το ανεπανάληπτο γαλλικό savoir-faire, όπως έγραψαν οι διοργανωτές της Eurovision στον λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Το εύρος της φωνής του και η απλή συνοδεία πιάνου έκοψαν την ανάσα. Ο ίδιος είχε πει ότι το Mon Amour γι’ αυτόν είναι “μια επιστολή αγάπης στις ευρωπαϊκές καρδιές”, ενώ μεγάλο μέρος της μουσικής του βασίζεται κυρίως στην αγάπη. Πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου, αφιέρωσε το τραγούδι στην κορούλα του, Esmeralda. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν, ότι παρά την τέταρτη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ήταν ο μεγάλος νικητής. Και μάλλον δεν είχαν άδικο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision France (@eurovisionfrance)

Αμέσως μετά την επιστροφή του στη Γαλλία, ανακοίνωσε την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του, με εμφανίσεις στο Βερολίνο, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Ελσίνκι, τη Βαρκελώνη, τις ΗΠΑ και τον Καναδά -αλλά δυστυχώς όχι στην Ελλάδα- αποδεικνύοντας τη δυναμική που του έδωσε η εμφάνισή του στη Eurovision.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

Και πριν από λίγες ώρες, μ’ ένα βίντεό του στον λογαριασμό του στο Instagram, o Slimane ευχαρίστησε τους θαυμαστές του καθώς το “Mon amour” γίνεται το πιο streamed γαλλικό κομμάτι στην ιστορία στο Spotify μέσα σε 24 ώρες, με περισσότερα από 2 εκατ. streams παγκοσμίως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

“Αγαπημένοι φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Ανέβασα αυτο το βίντεο γιατί κοντεύω να σκάσω, με την καλή έννοια. Είμαι τόσο χαρούμενος! Την περασμένη Κυριακή, σπάσαμε ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour, καθώς ήταν το το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streams στον κόσμο, μέσα σε 24 ώρες.

Ποτέ δεν επικεντρώνομαι σε θέματα των charts, αλλά είναι τόσο εκπληκτικό που ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να σας ευχαριστήσω. Και το καλύτερο σ’ αυτήν την ιστορία είναι ότι σπάσαμε το παγκόσμιο ρεκόρ ξανά τη Δευτέρα. Δύο συνεχόμενες μέρες! Είναι τρελό!” είπε μεταξύ άλλων στο βίντεό του ο Slimane όπου μοιάζει συγκινημένος και ευγνώμων στους θαυμαστές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα