Κώστας Φραγκολιάς: “Delete” στον Άρη Σοϊλέδη – Ο λόγος που δεν μιλάνε πια

18:08 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (17/5) πως πλέον δεν έχει επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Happy Day” η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον πρώην ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Φραγκολιάς θα γινόταν κουμπάρος στον γάμο του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά ωστόσο το ζευγάρι χώρισε πριν προλάβει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχουμε πάψει να μιλάμε αλλά δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό τους. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι το διάστημα

που έλειπε η Μαρία τον κάλεσα 3-4 φορές και δεν απάντησε. Για να κάνουμε παρέα, για κάτι που τον χρειάστηκα. Δεν μου γύρισε ποτέ το τηλέφωνο, δεν με πήρε ποτέ πίσω. Με πήρε όταν χρειάστηκε να κλείσω ένα τραπέζι για μια παρέα και το έκανα με χαρά» δήλωσε ο Κώστας Φραγκολιάς εξηγώντας τον λόγο που από παραλίγο κουμπάροι πλέον δεν μιλούν μεταξύ τους.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε πως όλοι οι κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού έχουν πάρει το μέρος της Μαρίας Αντωνά και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.

Στο μεταξύ ο Άρης Σοϊλέδης έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του και κυκλοφορεί δημόσια με τη νέα του σύντροφο. Μάλιστα το Πάσχα το πέρασαν μαζί στη Μύκονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα