Ο Diddy κακοποιεί άγρια την πρώην σύντροφό του – Το σοκαριστικό βίντεο

07:30 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από το 2016 που δημοσίευσε αποκλειστικά το CNN, δείχνει τον Sean “Diddy” Combs να κακοποιεί την πρώην σύντροφό του, Cassie Ventura. Το βίντεο δείχνει τον ράπερ να την αρπάζει, να την σπρώχνει και να την κλωτσάει. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης που είχαν όπως αναφέρει και στην αγωγή της η Ventura.

Το υλικό είναι από πολλές γωνίες λήψης και έχει ημερομηνία 5 Μαρτίου 2016. Το βίντεο φαίνεται να δείχνει τον ράπερ, παραγωγό και επιχειρηματία κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού, το οποίο σύμφωνα

με την καταγγελία της Ventura, συνέβη σε ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

Οι άγριες εικόνες που δείχνει το βίντεο

Στο βίντεο, η Ventura βγαίνει από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και κατευθύνεται προς τον ανελκυστήρα. Ο Combs, κρατώντας μια πετσέτα γύρω από τη μέση του, τρέχει στον διάδρομο πίσω από την Ventura. Την αρπάζει από τον αυχένα και την πετάει στο πάτωμα. Στη συνέχεια την κλωτσάει. Παράλληλα, ενώ η Ventura βρίσκεται στο έδαφος, ο Combs παίρνει ένα πορτοφόλι και μια βαλίτσα από το πάτωμα. Γυρίζει και κλωτσάει ξανά την Ventura καθώς εκείνη βρίσκεται ακίνητη στο πάτωμα. Στη συνέχεια σέρνει την Ventura από το φούτερ της προς ένα δωμάτιο.

Η Ventura φαίνεται να σηκώνεται αργά. Μαζεύει αντικείμενα από το πάτωμα και κινείται για να σηκώσει ένα τηλέφωνο στον τοίχο του διαδρόμου κοντά στους ανελκυστήρες. Ο Combs επιστρέφει. Ένας καθρέφτης απέναντι από την κάμερα ασφαλείας δείχνει τον ράπερ να σπρώχνει την τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CNN (@cnn)

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα o ράπερ κάθεται σε μια καρέκλα, αρπάζει ένα αντικείμενο από ένα τραπέζι και το πετάει με δύναμη προς την Ventura.

Η Ventura, η οποία κατέληξε σε άγνωστο διακανονισμό με τον Combs, αρνήθηκε να σχολιάσει το βίντεο που δημοσίευσε το CNN.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Ventura, Douglas H. Wigdor, δήλωσε: “Το βίντεο δημιουργεί τόσα συναισθήματα. Είναι η επιβεβαίωση για την ενοχλητική και ακραία συμπεριφορά του κ. Combs. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το θάρρος και την αποφασιστικότητα που έχει δείξει η κα Ventura για να καταφέρει να φέρει αυτό το βίντεο στο φως της δημοσιότητας.”

@statueofsociety #diddy #cassieventura #yungmiami #loriharvey ♬ Swing My Way – Instrumental – K.P. & Envyi

Να σημειώσουμε ότι ο Combs αρνήθηκε όλους τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Ventura και δηλώνει αθώος.

Ο Combs και η Ventura διατηρούσαν σχέση από το 2007 έως το 2018. Μάλιστα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «A Perfect Match» στις 7 Μαρτίου 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα