Οι Dua Lipa, Harry Styles, Ed Sheeran στους πλουσιότερους Βρετανούς κάτω των 40

22:03 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Harry Styles και η Dua Lipa είναι μεταξύ των διασημοτήτων που περιλαμβάνονται στην πρώτη έκδοση της λίστας των πλούσιων Βρετανών κάτω των 40 χρόνων, “The Sunday Times 40 Under 40”.

Στην ηλικία των 33 ετών και στη 10η θέση της λίστας 40 Under 40 βρίσκεται ο τραγουδιστής του Shape Of You, Ed Sheeran, ο οποίος στέφθηκε ο πλουσιότερος νέος μουσικός στο Ηνωμένο Βασίλειο με 340 εκατομμύρια λίρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ο επόμενος πλουσιότερος Βρετανός popstar κάτω των 40 ετών είναι το πρώην μέλος των One Direction, Harry Styles, 30 ετών, ο οποίος κέρδισε τα 175 εκατομμύρια λίρες από μουσικές και κινηματογραφικές εμφανίσεις.

Ο Styles έχει, επίσης, επενδύσει στον μουσικό χώρο Co-Op Live με έδρα το Μάντσεστερ, ο οποίος άνοιξε στις 14 Μαΐου ύστερα από μια σειρά από αναποδιές. Ο τραγουδιστής κατατάσσεται στη 17η θέση του καταλόγου μαζί με τον αστέρα της πυγμαχίας Anthony Joshua.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Στη 19η θέση βρίσκεται η Adele με 170 εκατομμύρια λίρες.

Μαζί στην 29η θέση βρίσκονται ο ηθοποιός Daniel Radcliffe και η Dua Lipa με αντίστοιχα 90 εκατομμύρια λίρες. Η Lipa, η οποία θα εμφανιστεί στο Glastonbury τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε πρόσφατα το τρίτο άλμπουμ της Radical Optimism, το οποίο εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση του επίσημου βρετανικού chart.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Ο Radcliffe κέρδισε τα εκατομμύριά του όταν έγινε διάσημος παίζοντας τον ομώνυμο χαρακτήρα στη σειρά ταινιών Harry Potter, η οποία μεταφέρθηκε από τα μυθιστορήματα που δημιούργησε η JK Rowling.

Keywords
Τυχαία Θέματα