Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Μενίδι: Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη - Ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει το Μεγάλο Σάββατο, θα δικαζόταν αύριο (βίντεο)

Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Μενίδι: Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη - Ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει το Μεγάλο Σάββατο, θα δικαζόταν αύριο (βίντεο)ggakisThu, 05/16/2024 - 11:52

Μητέρα δυο παιδιών ήταν η 40χρονη που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους στο Μενίδι.

Το νέο θύμα γυναικοκτονίας είχε ένα κορίτσι 15 και ένα αγόρι 13 ετών και ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της τον οποίο είχε καταγγείλει

για ενδοοικογενειακή βία τρεις φορές.

Μάλιστα στη γυναίκα είχε εγκατασταθεί και η εφαρμογή «Panic Button»

Η αστυνομία αναζητά τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για το άγριο έγκλημα.

Οι τρεις καταγγελίες

Η τελευταία καταγγελία έγινε στις 7 Μαΐου 2024 και πάλι για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση). Η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον Σύζυγό της το Μεγάλο Σάββατο. Ο άνδρας συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, και θα δικαζόταν αύριο Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Ο διοικητής του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας την κάλεσε δύο μέρες μετά το συμβάν και εκείνη του απάντησε ότι είναι εντάξει.

Τον είχε ξανα-καταγγείλει στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 με το θύμα να καταγγέλλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση. Ο άνδρας συνελήφθη και πάλι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο άνδρας απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, πλην όμως η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018.

Η πρώτη καταγγελία είχε γίνει στις 3 Απριλίου 2013 με την γυναίκα να υποβάλει έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Τότε ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμα: Θρίλερ με τη γυναικοκτονία 40χρονης στο Μενίδι: Το μαχαίρι ήταν καρφωμένο στην κοιλιά της - Είχε καταγγείλει δύο φορές τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία (βίντεο)

«Η κοπέλα φώναζε "βοήθεια, βοήθεια"»

Όπως περιγράφει η επιχειρηματίας, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μαγαζί της, ο πελάτης άκουσε την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία.

«Το πρωί έρχομαι 5.10, πίνω τον καφέ μου και μπαίνει ένας πελάτης και μου λέει 'κλείσε τη πόρτα, μην ανοίγεις την πόρτα γιατί εδώ σκότωσαν μια κοπέλα, εγώ πήρα την Αστυνομία'. Φοβήθηκα και δεν τον ρώτησα αλλά και μετά μου λέει να μην ανοίξω την πόρτα όμως αυτός πήρε στην Αστυνομία. Η κοπέλα φώναζε 'βοήθεια, βοήθεια' και αυτός φώναξε την Αστυνομία», αναφέρει.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/men.png?itok=RIOG6toj
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Μενίδι, Μητέρα, 40χρονη -, Μεγάλο Σάββατο,afti, menidi, mitera, 40chroni -, megalo savvato