Φρίκη στην Αχαΐα: Βίασε 62χρονη που μάζευε ντομάτες στο χωράφι της - Η γυναίκα για να γλυτώσει χτύπησε τον 23χρονο με σφυρί στο κεφάλι (βίντεο)

Φρίκη στην Αχαΐα: Βίασε 62χρονη που μάζευε ντομάτες στο χωράφι της - Η γυναίκα για να γλυτώσει χτύπησε τον 23χρονο με σφυρί στο κεφάλι (βίντεο)ggakisWed, 05/15/2024 - 09:21

Δεν μπορούσε να πιστέψει όσα θα περνούσε στα χέρια 23χρονου Αφγανού μία 62χρονη που πήγε στο χωράφι της να μαζέψει ντομάτες.

Η γυναίκα από το χωριό Νιφορέικα της Αχαΐας ήταν μόνη της στο χωράφι όταν ο 23χρονος άρχισε να την πλησιάζει.

Όταν η 62χρονη του ζήτησε να φύγει και άρχισε να φωνάζει αυτός της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και όπως καταγγέλλει, την βίασε.

Η γυναίκα πάλεψε για να σωθεί. Κατάφερε να φτάσει και να πιάσει ένα σφυρί, με το οποίο χτύπησε τον άνδρα στη μύτη και έτσι η 62χρονη γλίτωσε και άρχισε να τρέχει.

Η 62χρονη κατήγγειλε το περιστατικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί είδαν πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στη μέση της.

Ο δράστης εντοπίστηκε από το χτύπημα

Ο άνδρας, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» εντοπίστηκε από το τραύμα που έφερε στο πρόσωπο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Εκεί ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, με την 62χρονη να προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει την επίθεση που δέχτηκε.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/agro2.jpg?itok=oX3RcfDP
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Eirinika
Φρίκη, Αχαΐα, Βίασε 62χρονη, 23χρονο,friki, achaΐa, viase 62chroni, 23chrono