Συγκλονίζει η νύφη της 40χρονης στο Μενίδι: «Όταν ήταν έγκυος της είχε βάλει το κεφάλι σε κουβά με χλωρίνη» -«Είχε χτυπήσει και τα παιδιά» (βίντεο)

Συγκλονίζει η νύφη της 40χρονης στο Μενίδι: «Όταν ήταν έγκυος της είχε βάλει το κεφάλι σε κουβά με χλωρίνη» -«Είχε χτυπήσει και τα παιδιά» (βίντεο)ggakisFri, 05/17/2024 - 13:13

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον αδερφό του θύματος και τη γυναίκα του, τη νύφη της για τον 50χρονο που δολοφόνησε την 40χρονη στο Μενίδι

«Κάθε βδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επόμενη τον βγάζανε. Εμείς το ζούμε αυτό συνέχεια. Του έκανε μήνυση του αδερφού μου. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει και τον αδερφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια»,

είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: 17 μαχαιριές δέχθηκε η 40χρονη στο Μενίδι: «Δεν μετανιώνω, μου έτρωγε τα λεφτά» λέει ο δράστης - «Απειλούσε να μας κάψει» είχε πει η γυναίκα στην τελευταία καταγγελία (βίντεο)

Η σύζυγος του αδερφού του θύματος επιβεβαίωσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Όταν ήταν έγκυρος στο πρώτο παιδί, στην κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε κουβά με χλωρίνη».

«Αυτός έπινε, ήταν αλκοολικός. Όταν έπινε νόμιζε ότι όλοι τον αδικούσαν», συνέχισε ο αδερφός της 40χρονης.

«Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Την παρακολουθούσε, την απειλούσε. “Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά”, έλεγε. Πολλές φορές έσπρωχνε και τη μικρή και τον μικρό τον είχε χτυπήσει», είπε ακόμη.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Μενίδι: Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη - Ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει το Μεγάλο Σάββατο, θα δικαζόταν αύριο (βίντεο)

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ο 50χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε ο εισαγγελέας στον 50χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, χθες το πρωί στο Μενίδι.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» έλεγε στο τηλέφωνο και έκλαιγε η κόρη της 40χρονης – Της είχε στήσει καρτέρι (βίντεο)

Ο 50χρονος, φέρεται να ομολόγησε πως μαχαίρωσε θανάσιμα τη 40χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου ισχυριζόμενος πως διέπραξε το έγκλημα γιατί το θύμα «του έτρωγε τα λεφτά» και είχε σχέση με άλλον άντρα.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/men_0.png?itok=xsdn1cWq
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, 40χρονης, Μενίδι, Όταν, -Είχε,sygklonizei, 40chronis, menidi, otan, -eiche