Συνεργασία των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών

Στο πλαίσιο της αύξησης των παροχών και των κοινωνικών δράσεων για την τρίτη ηλικία, εγκαινιάστηκε η συνεργασία των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών και συγκεκριμένα με την κινητή μονάδα για άτομα με άνοια, η οποία στελεχώνεται από επαγγελματίες υγείας διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή

στη συνεδρία της 17ης/5 ξεπέρασε τους 20 ωφελούμενους στο ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και έπεται η συνέχεια στο Α΄ ΚΑΠΗ Πεύκης στις 31 Μαΐου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος παρευρέθηκε και χαιρέτισε την έναρξη αυτής της δράσης, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Μπόλλα και πρωτίστως στη Διευθύντρια Προστασίας Τρίτης Ηλικίας & Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Άννα Γαϊτανίδου, καθώς και στη προϊσταμένη της δομής Θεανώ Τσιούφη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Όπως γνωρίζετε, από τις πρώτες κιόλας μέρες της ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην μέριμνα, στη πρόνοια και στην κοινωνική προσφορά, κυρίως προς τα μέλη της τρίτης ηλικίας. Μαζί με όλα τα προηγούμενα, έρχεται σήμερα να προστεθεί και αυτή η τόσο σημαντική κοινωνική δράση και παροχή. Να γνωρίζουν όλοι ότι δεν θα φεισθούμε κόπων και εξόδων, προκειμένου ο Δήμος μας στις υφιστάμενες δομές του να προσθέτει συνεχώς και νέες. Έπεται η συνέχεια».

The post Συνεργασία των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με την Εταιρεία Alzheimer Αθηνών appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα