Βαρουφάκης κατά γερμανικού κράτους! Πως και γιατί προσφεύγει νομικά

Οι μέρες που ζούμε είναι σκοτεινές και αυτό γίνετια κατανοητό σε όλη την Ευρώπη, μέρα με την ημέρα...Η απαγόρευση εισόδου του Γιάνη Βαρουφάκη στη Γερμανία δείχνει ότι τίποτα δεν είναι πια όπως νομίζαμε ή όπως τα ξέραμε. Και τα αφήσαμε κι εμείς να συμβούν με την αδιαφορία μας...Ο Γιάνης Βαρουφάκης προσφεύγει κατά του γερμανικού κράτους και καλά κάνει. Σε κείμενο του ΜέΡΑ25 εξηγεί τους λόγους της απόφασης του:«Αν μπορούν να μου απαγορεύσουν την είσοδο στη Γερμανία και να μου αρνηθούν το δικαίωμα να μάθω ποιος, πότε και με ποιο σκεπτικό εξέδωσε την απαγόρευση, φαντάσου τι μπορεί
να κάνει το γερμανικό κράτος σε σένα ή σε οποιονδήποτε δεν είναι δημόσιο πρόσωπο.

Αν μπορούν να συλλαμβάνουν Εβραίους, όπως οι σύντροφοί μου Iris Hefets και Udi Raz στο Βερολίνο επειδή είπαν όχι στη γενοκτονία, φαντάσου τι μπορεί να κάνει η γερμανική αστυνομία στους Παλαιστινίους, ακόμα και σε σένα, αν τολμήσεις να αντισταθείς στη σταδιακή κατάλυση των πολιτικών δικαιωμάτων στη Γερμανία. Αυτή τη στιγμή ο ίδιος ιός του ολοκληρωτισμού μολύνει τη Γαλλία, την Ολλανδία και εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη.

Γι' αυτό τον λόγο προσφεύγω κατά του γερμανικού κράτους, αρχικά στα γερμανικά δικαστήρια και έπειτα, αν χρειαστεί, στα ευρωπαϊκά. Επειδή πρέπει να πούμε ένα όχι!

Οι λαοί της Ευρώπης αγωνιστήκαμε πολύ σκληρά και πολύ καιρό για να κατακτήσουμε τα θεμελιώδη δημοκρατικά μας δικαιώματα. Λέμε, λοιπόν, στην πολιτική τάξη που είναι υπεύθυνη για την ολοκληρωτική παρακμή της Ευρώπης - πολιτική, τεχνολογική, περιβαλλοντική, οικονομική, ηθική:

Δεν θα σας περάσει! Λέμε No Pasarán στην τελευταία εκδοχή του ολοκληρωτισμού που προωθούν από κοινού το Ακραίο Κέντρο και η Ακροδεξιά της Ευρώπης.

Σήμερα σας πολεμάμε στα δικαστήρια της Γερμανίας. Αύριο στους δρόμους, στα πανεπιστήμια, στους χώρους εργασίας μας. Και, ναι, θα σταθούμε απέναντί σας από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου, όταν το κόμμα μας, το MΕΡΑ25, κατέβει στις ευρωεκλογές στη Γερμανία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Αυτό που ξεκινά σήμερα εδώ μπορεί να σώσει τη Γερμανία και την Ευρώπη από έναν ανατριχιαστικό υφέρποντα ολοκληρωτισμό».

The post Βαρουφάκης κατά γερμανικού κράτους! Πως και γιατί προσφεύγει νομικά appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαρουφάκης,varoufakis