Άρης: Επιστροφή Φαμπιάνο, έξω οι τρεις

Μια επιστροφή και τρεις απουσίες μέτρησε ο Άκης Μάντζιος εν όψει του αυριανού (21/4) εντός έδρας αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, ο Φαμπιάνο ξεπέρασε οριστικά τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δίνει το παρών στο ματς με την Ένωση, κάτι που δεν συνέβη με τους τραυματίες Φεράρι και Βέλεθ, αλλά και με τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση από την προηγούμενη

εβδομάδα.

Η παρουσία του Φαμπιάνο δίνει μια επιπλέον λύση στον προπονητή του Άρη στο κέντρο της άμυνας, χωρίς, όμως, να είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει εξ αρχής τον παίκτη, τοποθετώντας και πάλι ως βασικούς τους Ρόουζ και Μπράμπετς. Αντιθέτως, οι απουσίες των Φεράρι και Βέλεθ μειώνουν τις επιλογές του Μάντζιου στα άκρα της αμυντικής γραμμής, αλλά και στους αμυντικούς μέσους, αντιστοίχως. Όσο για την απουσία του Σουλεϊμάνοφ, αυτή μάλλον θα καλυφθεί από τον Γιάννη Φετφατζίδη μεσοεπιθετικά, στη δεξιά πτέρυγα.

Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ΑΕΚ με την προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Εκτός από τους Φεράρι, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ, εκτός αποστολής ο Μάντζιος άφησε και τους Χριστοδουλόπουλο, Ντουκουρέ, Μπένετ, Ρουπ, Ματαρίτα και Πάρντο.

Στην αποστολή ο Μάντζιος συμπεριέλαβε τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Moberg Karlsson, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Δεληζήση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Κάρλσον επιστρέφει σε αποστολή του Άρη μετά από τέσσερις μήνες απουσίας ακριβώς. Τελευταία φορά που ήταν σε αποστολή ο Σουηδός εξτρέμ (και μάλιστα είχε συμμετοχή σε εκείνο το ματς) ήταν στις 20 Δεκεμβρίου 2023, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.  

Keywords
Τυχαία Θέματα