Άρης: Έτοιμη η Κ15 για το F4 στη Λαμία

Η ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας στην ηλικιακή κατηγορία Κ15 θα γίνει στην Τελική Φάση (Final Four) του αντίστοιχου Πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2023-24, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/5 (οι ημιτελικοί) και την Τρίτη 21/5 (ο τελικός) στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”. Στο F4 συμμετέχει και η ομάδα του Άρη, που παρουσιάζεται έτοιμη να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το

τρόπαιο.

Όπως αναφέρει σχετικό σημερινό (17/5) δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της “κίτρινης” ΠΑΕ:

“Ώρα… Final Four για την ομάδα Κ15 του ΑΡΗ, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχώρησε σήμερα για τη Λαμία.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Super League K15 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο (ημιτελικοί) και την Τρίτη (21/05) ο τελικός στο Δ.Α.Κ. Λαμίας («Αθανάσιος Διάκος»).

Η ομάδα μας, που είναι έτοιμη τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη, θα αντιμετωπίσει αύριο (18/05) την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, στις 16:00 (Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός είναι ο δεύτερος ημιτελικός), ενώ ο τελικός έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη (18:00).

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση. Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, ξεπερνώντας καθημερινά τις προκλήσεις, καταφέραμε να βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Κ15 της Superleague. Αισθάνομαι ότι οι κόποι μας ανταμείβονται.

Ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και τα τμήματα υποδομής οφείλουν να είναι αντίστοιχα του ονόματός του.

Η προσπάθεια δεν σταματά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, δίνοντας και στη συνέχεια τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Κ15, Στράτος Γιαπουτζής”.

Keywords
Τυχαία Θέματα