Φιορεντίνα: Αισιόδοξοι για τον τελικό οι Μπιράγκι και Τερατσιάνο

Οι Πιέτρο Τερατσιάνο και Κριστιάνο Μπιράγκι τόνισαν πως ήδη σκέφτονται το ματς με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Ο Μπιράγκι δήλωσε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ ο Τερατσιάνο τόνισε πως οι παίκτες θέλουν να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Τερατσιάνο δήλωσε: «Ξέρουμε ότι ο τελικός είναι ένας θεμελιώδης αγώνας,

θέλουμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της Φλωρεντίας. Ως στυλ παιχνιδιού, θέλουμε πάντα να δημιουργούμε, ήταν πάντα το δυνατό μας σημείο. Η Φιορεντίνα έχει πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα. Η προσοχή ωστόσο πρέπει να είναι μεγάλη, διότι σε έναν τελικό δεν μπορούμε να επιτρέψουμε λάθη. Θα αντιμετωπίσουμε έναν άξιο αντίπαλο, ξέρουμε ότι όλοι οι τελικοί είναι δύσκολοι, δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, αλλά θέλουμε να τα δώσουμε όλα».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός των «βιόλα» τόνισε: «Ήταν σημαντικό αφού πήραμε το προβάδισμα να μπορέσουμε να το διατηρήσουμε, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι οι πρωταθλητές Ιταλίας, έχουν σημαντικές προσωπικότητες και δεν είναι εύκολο: καταφέραμε να διατηρήσουμε την κατάταξη αμετάβλητη και αυτό είναι σημαντικό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νάπολι (2-2) με εκτέλεση φάουλ: «Δεν είχα σκοράρει ακόμα από φάουλ φέτος, αν δεν έβαζα γκολ έπρεπε να κεράσω τον προπονητή για ένα δείπνο σε ένα μεγάλο εστιατόριο, τώρα μου το χρωστάει».

Τέλος, μίλησε και για τον τελικό του Europa Conference League: «Όταν χάνεις τους τελικούς πονάει πολύ γιατί έχεις ένα μακρύ, απαιτητικό ταξίδι, ο καθένας από εμάς αφήνει τις οικογένειές του στο σπίτι και η ήττα όταν φτάνεις στο τέλος πονάει. Οι άνθρωποι που μας έκαναν να καταλάβουμε τι θέλουν λένε έναν τελικό. Φέτος υπάρχει ένας λόγος παραπάνω, δυστυχώς, όπως και πέρυσι, θα κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα