Γουλβς-Άρσεναλ 0-2: «Πάτησε» και πάλι κορυφή (hls)

Με γκολ των Τροσάρ στο 45′ και Έντεγκαρντ στο 90+5′, η Άρσεναλ απέδρασε από το «Μολινό» και πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γουλβς. Νίκη στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League, που την τοποθετεί – έστω και προσωρινά – στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Αργά μα σταθερά, η ομάδα του Αρτέτα «ξεδιπλώθηκε» στο γήπεδο και απείλησε σημαντικά για πρώτη φορά την εστία του Σα στο 20′, με το σουτ του Ράις, που πέρασε

λίγο έξω από το δοκάρι του Πορτογάλου γκολκίπερ. Οι «κανονιέρηδες» είχαν σε καλή μέρα και τον τερματοφύλακά τους Ράγια, που χρειάστηκε να επέμβει σε μερικές περιπτώσεις, όπως στην ευκαιρία του Ζοάο Γκόμες στο 30′.

Το γκολ για την Άρσεναλ εν τέλει ήρθε στο 45′, ύστερα από όμορφη ομαδική ενέργεια. Ο Τροσάρ υποδέχθηκε τη μπάλα έπειτα από την πάσα του Ζεσούς και νίκησε τον Σα με ένα υπέροχο σουτ με το εξωτερικό, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

Το δεύτερο μέρος «κύλησε» ομαλά για τους Λονδρέζους που ήλεγχαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του και, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Έντεγκαρντ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με 74 βαθμούς, η Άρσεναλ βρίσκεται και πάλι στην πρώτη θέση με παιχνίδι παραπάνω. Η Γουλβς με 43 βαθμούς είναι στην 11η θέση.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γουλβς (Ο’Νιλ): Σα, Ντόχερτι, Σ. Μπουένο, Κίλμαν, Τ. Γκόμες, Ζ. Γκόμες, Ντόιλ, Τραορέ, Ου.Μπουένο, Χουάνγκ, Τσιρέουα

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ, Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτς, Σάκα, Τροσάρ, Ζεσούς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γουλβς-Άρσεναλ 0-2, Πάτησε,goulvs-arsenal 0-2, patise