Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1: Αγχώθηκε μεν, το πήρε δε

Λίβερπουλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναμετρήθηκαν στο “Άνφιλντ” για την 31η αγωνιστική της Premier League. Παρότι βρέθηκαν αντιμέτωποι ο πρωτοπόρος με τον ουραγό της βαθμολογίας, το παιχνίδι ήταν πολύ πιο αμφίρροπο απ’ ότι θα πίστευε κάποιος, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τελικώς με 3-1. Ο Νούνιες άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του Γκρμπιτς, με τη Σέφιλντ να ισοφαρίζει με αυτογκόλ του Μπράντλεϊ. Ο ΜακΆλιστερ πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα για το 2-1 και ο Γκάκπο “καθάρισε” στο 90′.

Στους 70 βαθμούς

ανέβηκε το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, που παραμένει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +2 από την Άρσεναλ και στο +3 από την Μάντσεστερ Σίτι. Στους 16 έμεινε η Σέφιλντ που παραμένει στο πάτο της κατάταξης.

Το ματς

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι ψάχνοντας το γρήγορο γκολ, και το πέτυχε πριν το πέρας του εικοσάλεπτου. Δράστης ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος πίεσε τον Γκρμπιτς και κόντραρε το βολέ του τερματοφύλακα των “λεπίδων”, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Οι “ρεντς” συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα, με το 1-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά της Σέφιλντ να πιέσει και τελικώς να ισοφαρίσει. Στο 58′ ο Χάμερ θα κάνει τη κεφαλιά μέσα στη περιοχή, με τη μπάλα να χτυπάει στο πόδι Μπράντλεϊ και ανάμεσα σε εκείνα του Κέλεχερ. Επικράτησε κάποιο άγχος στο “Άνφιλντ”, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Ευτύχως για εκείνους, υπήρχε ο σωτήρας ΜακΆλιστερ, ο οποίος έκανε το τέλειο σουτ για να βάλει τη Λίβερπουλ μπροστά στο σκορ. Το γκολ “ελευθέρωσε” το σύνολο του Κλοπ, που πέτυχε και τρίτο γκολ στο τέλος των 90′ με τον Γκάκπο, που είχε περάσει αλλαγή λίγο πριν.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Βαν Ντάικ, Κονατέ, Γκόμεζ (73′ Γκάκπο), Σζομποσλάι (73′ Τζόουνς), ΜακΆλιστερ, Χράφενμπεργκ (60′ Ρόμπερτσον), Σαλάχ (60′ Έλιοτ), Νούνιες, Ντίας

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Γουάιλντερ): Γκρμπιτς, Χόλγκεϊτ (87′ Σλιμανέ), Αχμέντοτζιτς, Ρόμπινσον, Μπογκλ, Βινίσιους Σόουζα, Αρμπλάστερ, Χάμερ (62′ Όζμπορν), Τράστι (78′ Μπρουκς), ΜακΆτι (62′ ΜακΜπέρνι), Ντίαζ (62′ Οσούλα)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-1, Αγχώθηκε,liverpoul-sefilnt giounaitent 3-1, agchothike