Ολυμπιακός: Το ερώτημα του… αντιΤσικίνιο

Ενας από τους διαμορφωτές, προς το καλύτερο, του Ολυμπιακού είναι χωρίς αμφιβολία ο Τσικίνιο. Ο 28χρονος μέσος μαζί με του Όρτα και Έσε, έχουν δημιουργήσει μία καταπληκτική τριάδα στη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων και ειδικά από τη μέρα που ο Μεντιλίμπαρ τον έχει τοποθετήσει λίγο πιο μπροστά στον χώρο, περισσότερο ως 8αρι αποδίδει ακόμη καλύτερα.

Η κάρτα που δέχτηκε στο 89ο λεπτό του ματς με την ΑΕΚ, ήταν η τρίτη κάτι που σημαίνει

ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Σημαντικότατη απουσία για την οποία ο Βάσκος τεχνικός θα πρέπει να βρει λύση.

Ποια μπορεί να είναι αυτή; Ανάλογα με το τι έχει στο μυαλό του, όμως υπάρχουν κάποιες επιλογές που μοιάζουν, σε εμάς τουλάχιστον πιο λογικές και πιθανές. Για παράδειγμα, από την στιγμή που το έχει τοποθετήσει πιο ψηλά στο γήπεδο την θέση αυτή, ως 8-10 μπορεί να την πάρει ο Κώστας Φορτούνης. Το έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν και με επιτυχία. Αν ο Φορτούνης παίξει εκεί στα άκρα θα παίξουν ο Ποντένσε από τη μία και και Ζέλσον Μαρτίνς από την άλλη.

Μπορεί να το κάνει ο Καρβάλιο που επίσης έχει χρησιμοποιηθεί στον ίδιο ρόλο, μπορεί εννοείται να δούμε τον Βιθέντε Ιμπόρα, που δεν θα είναι όμως 100% έτοιμος καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Αν μπορεί κανείς να πει ποια περίπτωση έχει τις περισσότερες πιθανότητες, θα λέγαμε αυτή του Φορτούνη σε διάταξη 4-2-1-3, με Έσε, Όρτα, δίδυμο αμυντικών χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Ελ Κααμπί και τους Ζέλσον και Ποντένσε στα άκρα.

Εδώ θα βάλω έναν αστερίσκο καθώς υπάρχει και η περίπτωση του Γιόβετιτς, που έχει παίξει εκεί και σε συνδυασμό με την ποιότητα του μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα