Ζώδια: Οι ζωδιακές προβλέψεις της Τρίτης (02/04)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια περίοδος πλούσιας ευκαιριών και επιτυχιών στο επαγγελματικό και προσωπικό μας μέτωπο. Η Σελήνη και οι πλανήτες διαμορφώνουν μια θετική ενέργεια που υποδεικνύει σταθερότητα και ανάπτυξη στις επαγγελματικές μας προσπάθειες. Πιθανόν να δούμε ευκαιρίες για προαγωγή ή νέες ευθύνες που θα ενισχύσουν τη θέση μας και τη φήμη μας. Επίσης, οι οικογενειακές μας σχέσεις ενισχύονται και προκύπτουν ευκαιρίες για αρμονία και ευημερία. Συνολικά, αυτή η περίοδος φαίνεται να φέρνει θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη σε πολλούς τομείς της ζωής μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ

νωρίς το πρωί, θα διαμορφωθεί ένα ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης στον 9ο σου τομέα και του Κρόνου στον 11ο σου τομέα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, είτε θα απολαύσεις τον καφέ σου με την ησυχία σου ενώ θα οργανώνεις την ημέρα σου, είτε θα είναι μια ευκαιρία για να αποφύγεις ευθύνες και υποχρεώσεις, αν είσαι από εκείνους που απολαμβάνουν ένα πιο παραδοσιακό πρωινό ύπνο. Η θετική διάθεσή σου, ενισχυμένη από τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 1ο σου τομέα, θα σε καθοδηγήσει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε και αν προκύψει με χιούμορ και καλοπροαίρετη διάθεση. Μπορεί να συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να εκπλήξεις εσύ τους άλλους με τη στάση σου. Θα αισθάνεσαι την εύνοια της τύχης σε διάφορους τομείς και θα εκδηλώνεις αυθορμητισμό, γενναιοδωρία και θα έχεις μεγάλους και μακροπρόθεσμους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον 8ο σου τομέα και σε τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον 12ο σου, θα αντιμετωπίζεις ευνοϊκές εξελίξεις σε θέματα που πρέπει να παραμείνουν μυστικά. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες να λάβεις χρήματα κρυφά, που δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ, ενώ γενικότερα ευνοείσαι στις παρασκηνιακές κινήσεις. Ωστόσο, θα κρατήσεις κρυφά μόνο όσα θεωρείς επικίνδυνα για κάποιον λόγο, αφού αναμένονται απρόσμενες εξελίξεις που μπορεί να αποκαλύψουν κάποια πράγματα, απαλλάσσοντάς σε τελική ανάλυση από ενοχές ή φοβίες. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και βαθιά, αλλά τουλάχιστον για σήμερα δεν προτίθεσαι να προκαλέσεις σκηνές ή ζήλειες, αφού θα δείξεις κάποια δόση ελέγχου στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σου δραστηριότητα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο σου τομέα και σχηματίζει τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον 11ο σου. Αναμένονται νέες και σημαντικές γνωριμίες, συναντήσεις με παλιούς φίλους και θα χαρείς ξαφνικές ευχάριστες στιγμές, επιτυχημένες συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι η αισθηματική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να εξελίξεις σχέση με κάποιον από τον φιλικό σου κύκλο που δεν το περίμενες. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το κλίμα μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου θα είναι τρυφερό και ευχάριστο, και μπορείτε να σχεδιάσετε ευχάριστες εκπλήξεις μαζί. Συνολικά, η μέρα σου θα πάρει μια εντελώς διαφορετική τροπή και προμηνύεται ευχάριστη και εποικοδομητική.

ΛΕΩΝ

Παρ’ όλο που σήμερα έχεις πολλές υποχρεώσεις τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι, με τη Σελήνη στον 6ο σου τομέα, εξαιτίας του τριγώνου της με τον Δία και τον Ουρανό από τον 10ο σου, θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις εύκολα το πρόγραμμά σου. Στον εργασιακό σου χώρο, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και ορισμένα πράγματα θα προχωρούν ομαλά και ανέλπιστα, κάνοντας την ημέρα σου ευχάριστη. Θα καταφέρεις να προσελκύσεις θετική ενέργεια και θα αντιμετωπίζεις τον κόσμο με αισιοδοξία και καλοπροαίρετη διάθεση. Αν είσαι άνεργος, υπάρχει πιθανότητα να βρεις εργασία μέσω κάποιου που διαθέτει τις κατάλληλες συνδέσεις, ακόμη και για μερική απασχόληση. Η δουλειά που θα βρεις μπορεί να σου προσφέρει νέες ευκαιρίες και να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την οικονομική σου ανεξαρτησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τύχη θα ευνοήσει κυρίως τον αισθηματικό σου κόσμο σήμερα. Με τη Σελήνη στον 5ο σου τομέα και σε τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον 9ο σου, θα αισθάνεσαι ελεύθερος να εκφράσεις τον εαυτό σου με ευχαρίστηση, δείχνοντας ανοιχτά την αγάπη και τα τρυφερά συναισθήματά σου. Θα είσαι γλυκός, συναισθηματικός, υπερπροστατευτικός, γενναιόδωρος και ρομαντικός. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να σε τραβήξει κάποιος που έχει διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου, ίσως από το εξωτερικό, και μπορεί να αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση εξ αποστάσεως μεταξύ σας. Έχει και αυτή τη γοητεία της… Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται μια χαρούμενη ημέρα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις διασκέδαση και να κάνεις πράγματα που σε χαροποιούν και σε αναζωογονούν.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα εκφράσεις τα πιο λεπτά και τρυφερά συναισθήματά σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον 4ο σου τομέα. Θα επιδείξεις ιδιαίτερη τρυφερότητα και γενναιοδωρία προς αυτούς, ενώ η ευνοϊκή θέση της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό από τον 8ο σου τομέα σημαίνει ότι η τύχη είναι με το μέρος σου σε θέματα που αφορούν κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις. Αν χρειάζεσαι ένα δάνειο, είναι η κατάλληλη στιγμή να το ζητήσεις, καθώς οι προϋποθέσεις θα είναι ευνοϊκές χωρίς να αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Επιπλέον, ο Ουρανός θα επιφέρει ευχάριστες εκπλήξεις, προσθέτοντας κάτι επιπλέον στο πορτοφόλι σου. Στον ερωτικό τομέα, θα είσαι πληθωρικός και θα έχεις αυξημένη διάθεση για ερωτικές εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον τρίτο σου τομέα και σε τρίγωνο με Δία και Ουρανό από τον έβδομο σου τομέα, είναι μια καλή στιγμή να λάβεις την απόφαση να υπογράψεις σύμφωνο συμβίωσης με τον/την αγαπημένο/η σου. Επιπλέον, πιθανόν να ολοκληρώσεις επιτυχημένες συνεργασίες και συμφωνίες. Το κλίμα με τους/τις συνεργάτες σου θα είναι ευχάριστο, και θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα. Μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες, και αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει πιθανότητα να ερωτευτείς κάποιον/α κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης, αστραπιαία. Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις, με πολλές συναντήσεις και συνομιλίες με ανθρώπους που είχες καιρό να δεις. Αν έχεις χρόνο, είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφτείς την παλιά σου γειτονιά ή να δεις συγγενικά σου πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα απολαύσεις ευνοϊκή εξέλιξη στο οικονομικό μέτωπο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον δεύτερο σου τομέα και σχηματίζει τρίγωνα με Δία και Ουρανό από τον έκτο σου τομέα. Θα λάβεις χρήματα μέσω διαφόρων πηγών, τα οποία θα χρησιμοποιήσεις με φροντίδα για να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου είτε στο σπίτι είτε στον εργασιακό χώρο. Αν υπάρχουν χρήματα που σου οφείλονται και είχες αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, σήμερα είναι πιθανό να τα εισπράξεις και να εκπλαγείς ευχάριστα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναμένονται ευχάριστες αναπαύσεις, ενώ απλά η σκέψη για το να κάνεις ψώνια στα μαγαζιά μπορεί να σε χαροποιεί. Ενδέχεται κάποια από τα σχέδιά σου να ανατραπούν, όμως αυτό δεν θα προκαλέσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είσαι από τους πιο ευνοημένους της ημέρας, καθώς η Σελήνη στο ίδιο σου το ζώδιο σχηματίζει τρίγωνα με Δία και Ουρανό από τον πέμπτο σου τομέα. Θα ζήσεις τρυφερές και συναρπαστικές στιγμές με τον σύντροφό σου, απολαμβάνοντας την ευγενή γενναιοδωρία και τη θετική σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την περίοδο, ετοιμάσου να φλερτάρεις αδιακρίτως και μην εκπλαγείς αν ερωτευτείς κάποιον από το πρώτο βλέμμα. Αν έχεις παιδιά, αναμένεται να σε εκπλήξουν ευχάριστα και να νιώσεις υπερήφανος για μια επιτυχία τους. Η ημέρα ανήκει σε σένα, οπότε απολαύστε την χωρίς φόβο και ανασφάλεια, και μην διστάσετε να ρίξετε κανένα joker στο τραπέζι της ζωής σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρ’ όλο που ίσως νιώθεις αδιάθετος τις τελευταίες ημέρες και έχεις τις δικές σου κλειστές στιγμές, η θέση της Σελήνης στον 12ο σου και τα τρίγωνά της με Δία και Ουρανό από τον 4ο σου τομέα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις φοβίες, τις ενοχές και τις ανασφάλειες. Ακόμη κι αν νιώθεις αδιάθετος, σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και η υγεία σου θα βελτιωθεί. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφισή σου. Ανακαλύπτοντας παλιές καλές στιγμές και μοιραζόμενος χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, μπορείς να νιώσεις πιο άνετα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να απαλλαγείς από το βάρος που μπορεί να νιώθεις. Η οικογένειά σου θα είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξει, και το κλίμα μεταξύ σας θα είναι πρόσχαρο, προσφέροντας ένα αίσθημα οικειότητας και στήριξης.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη στον 11ο σου και τρίγωνα με Δία και Ουρανό από τον 3ο σου, θα νιώθεις τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς, να συναντήσεις φίλους και ίσως να έχεις απρόβλεπτες και ευχάριστες συναντήσεις. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η εκφραστικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα, και οι κινήσεις σου θα δείχνουν την καλή σου διάθεση. Κρατώντας αυτήν τη θετική ενέργεια, μπορείς ακόμη να κάνεις και κάποιες ευχές ή να επικεντρωθείς σε προσωπικά σου σχέδια και πλάνα. Είναι πιθανό να βρεις τρόπο να τα υλοποιήσεις με έναν ανανεωμένο και θετικό τρόπο. Επιπλέον, δεν πρέπει να παραλείψεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να συναντήσεις συγγενείς ή αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να σου φέρουν ακόμη περισσότερη χαρά και ευχαρίστηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα