Super League νέα (16/5): Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του Πανσερραϊκού και οι σαρωτικές αλλαγές στην Καλλιθέα – Εμπόδια στον ΟΦΗ

Super League νέα (16/5): Ανεβάζει στροφές μεταγραφικά ο Πανσερραϊκός. Τι θα κάνει η Καλλιθέα και ποιες είναι οι δυσκολίες στις ανανεώσεις του ΟΦΗ.

Πανσερραϊκός: Αυτούς θέλει

Σε σημαντικό βαθμό ο Πανσερραϊκός έχει πάρει τις αποφάσεις του για τις μεταγραφές που θα κάνει. Στο κέντρο της άμυνας είναι δεδομένο ότι θα κάνει κινήσεις και ο Δημήτρης Χαντάκιας αποτελεί μία επιλογή. Ωστόσο, δεδομένων

και των αποχωρήσεων που θα προκύψουν, οι Σερραίοι κοιτούν και άλλες περιπτώσεις. Μία εξ αυτών είναι ενός παλιού γνώριμου. Ο Τέλης Καρασαλίδης αποχώρησε μεν λίγους μήνες πριν γιατί δεν τον ήθελε ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά από τη στιγμή που ο Ουρουγουανός έφυγε, η πόρτα των «λιονταριών» άνοιξε και πάλι. Οι σχέσεις του με τη διοίκηση είναι εξαιρετικές και ο δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει. Σίγουρη είναι και η μεταγραφή τερματοφύλακα. Επαφές έχουν γίνει ήδη με 2-3. Μεταξύ αυτών και ο Αυστραλός Πολ Ίτσο, ο οποίος πέρασε στο παρελθόν από την Ξάνθη.

Καλλιθέα: Κύμα φυγής

Λίγες μέρες πριν κάναμε την πρώτη αναφορά στον Λεβαδειακό. Ήρθε η στιγμή και για την Καλλιθέα δεδομένου ότι έχει ανέβει μαθηματικά και εκείνη. Οι άνθρωποί της ήδη κάνουν επαφές με διάφορους μάνατζερ. Το μήνυμα προς τα έξω είναι ξεκάθαρο. Θα αλλάξουν τα πάντα! Η αναζήτηση για προπονητή έχει αρχίσει και προτεραιότητα αποτελεί να είναι ξένος. Μονοψήφιος ο αριθμός των παικτών που θα μείνουν στο ρόστερ. Κάποιοι υποστηρίζουν πως οι Ντεμέτριους και Ματίγια θα είναι στους ελάχιστους που θα γλιτώσουν. Συμβόλαιο έχουν και άλλοι, όπως ο Καινούργιος, αλλά για εκείνους θα γίνουν επαφές προσεχώς. Τουλάχιστον δέκα οι μεταγραφές ενδεκάδας. Λεφτά υπάρχουν, είναι γνωστό, ενώ είναι σαφής και η διάθεση για υπερβάσεις.

ΟΦΗ: Το βάρος στις ανανεώσεις

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Το Sportime.gr έχει αποκαλύψει εδώ και έναν μήνα ότι έρχεται κύμα φυγής με ονόματα και… διευθύνσεις. Αυτή τη στιγμή απασχολούν οι ανανεώσεις κομβικών παικτών. Εξ αυτών, ο Βούρος, ζυγίζει τα δεδομένα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως ήρθε η στιγμή για το παραπάνω βήμα. Είναι και σε μία ηλικία που ή θα το κάνει τώρα ή ποτέ. Από τις ανανεώσεις που ενδιαφέρουν πολύ είναι και αυτή του Τοράρινσον. Ο Ισλανδός παίζει σταθερά και αυτό τον βοηθάει να είναι στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Στο περιβάλλον του υποστηρίζει πως ενώ έχει βρει σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αρκετά πράγματα που τον καλύπτουν, αλλά έχει κάποιες ενστάσεις στο ενδεχόμενο παραμονής. Μένει να φανεί εάν οι Κρητικοί θα τις κάμψουν.

Super League νέα (16/5): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα