Απίθανο στατιστικό – Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε μόλις σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στη φετινή Super League

Ο ΠΑΟΚ οδηγεί την κούρσα της φετινής Super League μια αγωνιστική πριν το φινάλε των play off και έχει απωλέσει μόλις μια νίκη σε παιχνίδια τα οποία έχει προηγηθεί.

Ο δικέφαλος του βορρά μετά και την επικράτηση του με 4-1 επί του Παναθηναϊκού εμπλούτισε ακόμη ένα απίθανο

στατιστικό που καταγράφει τη φετινή σεζόν.

Απίθανο στατιστικό – Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε μόλις σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στη φετινή Super League

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι τη δεδομένη στιγμή η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει προηγηθεί, στη Super League 1 ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Με εξαίρεση μόλις μια αναμέτρηση που έχει δώσει για το ελληνικό πρωτάθλημα, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, κατόρθωσε εν τέλει να πανηγυρίσει και το τρίποντο.

Η μοναδική φορά που αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση των ασπρόμαυρων στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας της Super League.

Τότε, οι Θεσσαλονικείς είχαν προηγηθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 0-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μπράντον Τόμας, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τους τρεις πόντους στο φινάλε της αναμέτρησης, έπειτα από την ισοφάριση του Γερεμέγεφ, με τον Σουηδό να γράφει το τελικό 2-2 και να μοιράζει τους πόντους.

Κάπως έτσι, ο δικέφαλος του βορρά διατηρεί ακόμη μια πρωτιά τη φετινή σεζόν στη Super League καθώς έχει ακόμη την καλύτερη επίδοση σε ενεργητικό τερμάτων, σε παθητικό, τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων με +51 και τους περισσότερους βαθμούς στα playoffs με 17 σε 9 αγώνες.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα