Έμεινε εκτός για τον ΠΑΟΚ ο Τάισον, βασικός ο Μουργκ και χωρίς εκπλήξεις κόντρα στην ΑΕΚ

19:46 7/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ σήμερα (7/4, 20:30), με τον Τάισον να αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, έχοντας ως στόχο να πάρουν προβάδισμα στην κορυφή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε την τελευταία στιγμή τα

πλάνα του, αφού δεν έχει τον Βραζιλιάνο στη διάθεσή του λόγω ίωσης, επιλέγοντας έτσι να τον αντικαταστήσει τοποθετώντας στα αριστερά τον Κωνσταντέλια και στη θέση «10» τον Μουργκ.

Ο Κοτάρσκι κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα και Ότο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Μεϊτέ και Σβαμπ αποτελούν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, με τους Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς να βρίσκονται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Μουργκ παίρνει θέση πίσω από τον προωθημένο Μπράντον Τόμας.

ΕΔΩ η αρχικά ενδεκάδα της ΑΕΚ 

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ #PreGame #PamePAOKARA #AEKPAOK #FightBack #StoiximanSuperLeague #playoffs #stoiximan #slgr #varagons @Stoiximan pic.twitter.com/d5daB9gXcd

PAOK FC (@PAOK_FC) April 7, 2024

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα