Με Μουργκ και Κωνσταντέλια στην ενδεκάδα ο ΠΑΟΚ – Με Ναβάρο στην κορυφή ο Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σήμερα (18/2, 20:30) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Γνωστές έγιναν και οι ενδεκάδες της αναμέτρησης λίγη ώρα πριν τη σέντρα, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη στη μάχη της κορυφής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του τον Τάισον, ενώ εκτός έμειναν και οι Τσιγγάρας, Ράφα Σοάρες και

Νάσμπεργκ, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επέστρεψε στην ενδεκάδα έχοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αργηγού.

Από την άλλη, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, άφησε εκτός αποστολής μεταξύ άλλων τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ντόη.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σάστρε και Μπάμπα βρίσκονται στην άμυνα, με τους Μεϊτέ και Οζντόεφ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαία γραμμής. Ο Μουργκ βρίσκεται στο «10», έχοντας Κωνσταντέλια και Ντεσπόντοφ δίπλα του, με τον Σαμάτα να είναι στην κορυφή.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKOLY #FightBack #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #varagons @Stoiximan @Super_League_GR pic.twitter.com/3BQkZlfJWC

PAOK FC (@PAOK_FC) February 18, 2024

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Ορτέγκα, Κάρμο, Μπιανκόν, Ροντινέι αποτελούν την τετράδα της άμυνας, ενώ Όρτα, Χέσε, Τσικίνιο είναι στη μεσαία γραμμή. Ποντένσε, Φορτούνης και Ναβάρο αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against PAOK is powered by @Stoiximan! #Olympiacos #PAOKOLY #slgr #Stoiximan pic.twitter.com/wZFmpJrCKd

Olympiacos FC (@olympiacosfc) February 18, 2024

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα