Ολυμπιακός : Η ρήτρα του Όρτα, του Ποντένσε και οι άλλες τρεις…

Ο Αντρέ Όρτα και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρέθηκαν στην επικαιρότητα για το μέλλον τους. Ο ένας για την εξαιρετική του παρουσία και τα δύο του γκολ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο «κοντός» για το κλάμα που έριξε στο τέλος της αναμέτρησης με την Ένωση στο Καραϊσκάκη. Τι σκοπεύει να κάνει ο Ολυμπιακός με τις ρήτρες τους.

Ο Αντρέ Όρτα είχε

μείνει εκτός νυμφώνος εσχάτως στα παιχνίδια του Conference League. Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο ήταν η… άσπαστη τριάδα του Μεντιλίμπαρ στα χαφ. Οι αναμετρήσεις που ακολούθησαν αποτέλεσαν πεδίον δόξης λαμπρό για τον Πορτογάλο μέσο.

Ήταν ίσως ο μόνος που διασώθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη επί της ΑΕΚ. Τρανό παράδειγμα είναι ο Όρτα του βάθους στον πάγκο που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Διότι, η ποιότητα είναι απαραίτητη.

Ο ίδιος θέλει να μείνει, ο Ολυμπιακός είναι εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για να τον αποκτήσει. Κάτι που σας έχει αποκαλύψει το Sportime από τις αναμετρήσεις με τη Φερεντσβάρος.

Ρήτρες : Δεν είναι μόνο ο Όρτα…

Με αφορμή τις εμφανίσεις του Όρτα, να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις δανεικούς με υποχρεωτικές ρήτρες αγοράς. Αφαιρούμε τον Ναβάρο από τη συζήτηση. Διότι, το θέμα αυτό έχει κλείσει. Διότι, κίνηση η ομάδα του Πειραιά δεν θα κάνει…

Τέσσερις περιπτώσεις, τέσσερις εποχές. Ο Ντάβιντ Κάρμο έχει υποχρεωτική οψιόν 17,5 εκατ. ευρώ. Θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά μπορεί;

Για τον Όρτα, είπαμε. Σε διαπραγματεύσεις για να μειωθεί η ρήτρα περίπου στα τέσσερα εκατ. ευρώ. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, θα γίνει. Η Μπράγκα είναι άγνωστο τι θα δεχθεί. Αυτή τη στιγμή η ρήτρα είναι στα 6 «χαρτιά».

Γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Γουλβς για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ντάνιελ Ποντένσε. Ειλημμένη απόφαση.

Υπάρχει και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι είναι παίκτης με προοπτική, αλλά τα τέσσερα εκατ. ευρώ δεν θα τα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στη Σπόρτινγκ. Τα μισά και υπό προϋποθέσεις…

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα