Παναθηναϊκός: Ούτε καλημέρα στους παίκτες ο Τερίμ…

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Φατίχ Τερίμ να δείχνει πως δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν πλέον να μείνουν εκτός Ευρώπης, με αποτέλεσμα η αποχώρηση του Τούρκου τεχνικού να φαντάζει μονόδρομος.

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης Κατσαρός αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι» στην εκπομπή του Mega,

«Σούπερ μπάλα Live», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Τερίμ δεν λέει… ούτε καλημέρα στους παίκτες του.

«Στα πρώτα ματς με Τερίμ, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε αποτελέσματα, έδειχνε χαρακτήρα, αλλά εκείνο που δε λειτούργησε ήταν οι ρισκαδόρικες και αλλοπρόσαλλες κινήσεις και αποφάσεις του. Η ομάδα είναι τελειωμένη. Δεν είμαι διοίκηση, αλλά γνώμη μου είναι πως θα είναι λάθος του Παναθηναϊκού να πάει στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Τερίμ.

Έχει κάποιον έτοιμο να τον αλλάξει; Όχι… Ας πάει με υπηρεσιακό. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να σώσει τη χρονιά και να βγει Ευρώπη μέσω των επόμενων δύο αγώνων, πρέπει να αλλάξει προπονητή. Κανείς δεν παίζει για τον Τερίμ.

Η ομάδα δεν έχει αρχή, μέση και τέλος, έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια. Δεν υπάρχουν θέσεις στο γήπεδο για τους παίκτες, αλλού πατούν και αλλού βρίσκονται. Ο Τερίμ δε λέει ούτε καλημέρα με τους ποδοσφαιριστές του», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο του Αντώνη Κατσαρού στην αθλητική εκπομπή του MEGA:

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ούτε, Τερίμ…,panathinaikos, oute, terim…