Ιδέες και λύσεις για να ανανεώσεις τον χώρο σου το καλοκαίρι

Oι μέρες του καλοκαιριού πλησιάζουν, η διάθεση ανεβαίνει κι εσύ ψάχνεις τρόπους να ανανεωθείς. Ξεκίνησες νέα χόμπι, πήγες γυμναστήριο για να γίνεις ξανά fit, αγόρασες καινούργια ρούχα και τώρα ψάχνεις κάτι για να αλλάξεις το σπίτι σου.

Και καθώς τουλάχιστον το μισό της ζωής σου το περνάς στην κατοικία σου, πρέπει πρώτα από όλα να δημιουργήσεις το δικό σου “ησυχαστήριο”, έναν χώρο που θα σε ηρεμεί και θα σε ξεκουράζει. Έχε στο νου σου ότι τα βαριά έπιπλα και τα σκούρα χρώματα στους τοίχους “κλείνουν” ένα σπίτι και το κάνουν

να μοιάζει μικρότερο. Για τον λόγο αυτό πρέπει να επιλέξεις παλ κυρίως αποχρώσεις, εάν αποφασίσεις να το βάψεις, εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό και την ηλιοφάνεια.

Τα έπιπλα είναι μια άλλη.. υπόθεση. Αναλόγως με το ύφος που θες να δώσεις, μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα, επενδύοντας σε μίνιμαλ κατασκευές.

Μπορείς να δώσεις λίγη… ένταση με πιο σκούρα ή δυναμικά χρώματα, αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις! Είναι προτιμότερο να δώσεις ένταση με μικρά αντικείμενα και διακοσμητικά, έτσι ώστε να προσδώσεις στο σπίτι σου τον χαρακτήρα που θες, παρά να τη γεμίσεις με ογκώδη έπιπλα.

Και κάποια tips για… καλή ενέργεια:Φυσικά μην ξεχάσεις τους καθρέπτες! Δίνουν βάθος στους χώρους και “ξεκουράζουν” το μάτι.Εάν θελήσεις να βάλεις χρώμα στο σπίτι σου, επίλεξε το κόκκινο. Σύμφωνα με το φενγκ σούι, είναι ο χρωματισμός της τύχης και της ενέργειας.Πρόσθεσε ΑΛΗΘΙΝΑ φυτά και λουλούδια, που θα φρεσκάρουν την ατμόσφαιρα και θα σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Εάν πήρες την απόφαση να δώσεις νέο αέρα στο σπίτι σου, μπορείς να επισκεφθείς τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, για να διαλέξεις ανάμεσα από μία ευρεία γκάμα σύγχρονων, πρακτικών επίπλων που σου προσφέρει, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η παπουτσοθήκη

Είθισται η παπουτσοθήκη να μπαίνει κάπου κοντά στην εξώπορτα, έτσι ώστε εύκολα να βάζουμε ή να βγάζουμε τα παπούτσια μας, χωρίς να πατάμε με αυτά σε όλο το σπίτι. Εάν το χολ της κατοικίας σου είναι μικρό, με στενή πόρτα, τότε πρέπει να διαλέξεις μια λεπτή και ψιλή παπουτσοθήκη για να κερδίσεις χώρο. Η Velco Latte Luxury είναι μια παπουτσοθήκη 24 ζευγαριών που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Με διαστάσεις 73 x 26 x 157 cm αυτή η παπουτσοθήκη χωράει σε κάθε σπίτι και σου διασφαλίζει έξτρα χώρο.

Η ντουλάπα

Είτε θες έναν αποθηκευτικό χώρο για να βάζεις παλτό, ομπρέλες, τσάντες κλπ με το που μπαίνεις στο σπίτι, είτε χρειάζεσαι μια καλή ντουλάπα για το δωμάτιό σου, στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Η Velco Luxury Line Sonoma με 3 Πόρτες & Καθρέφτη είναι μια ευέλικτη ντουλάπα από μελαμίνη με φινίρισμα PVC. Χάρη στο χρώμα της, είναι εντελώς “διακριτική” στον χώρο κι εσύ μπορείς να τοποθετήσεις πολλά ρούχα και αντικείμενα, χάρη στα πέντε ράφια και τις δύο μεταλλικές ράγες που διαθέτει. Και μην ξεχάσεις πριν βγεις, να ρίξεις μια ματιά στον καθρέπτη! Για μεγαλύτερες απαιτήσεις χώρου, ιδανική είναι η Velco Luxury Line Tori Με Καθρέφτη Συρόμενες Πόρτες & Αποσπώμενα Ράφια. Με καθρέφτη, συρόμενες πόρτες, ράγες αλουμινίου, αποσπώμενα ράφια, τι άλλο να ζητήσεις; Είναι ιδανική για αποθήκευση λευκών ειδών.

Το σύνθετο της τηλεόρασης

Αν και παλαιότερα η μόδα στα σύνθετα τηλεόρασης ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τους όγκους, πλέον το σύνθημα είναι “μινιμαλισμός”. Στα πιο σύγχρονα σπίτια, τα σύνθετα αποτελούνται από μικρά κομμάτια επίπλων που χρησιμεύουν ως βοηθητικοί, αποθηκευτικοί χώροι, δεν “κουράζουν” ωστόσο το μάτι. Λαμπρό παράδειγμα το Moretti Σύνθεση Mercantini ΤV Living KC 117, μια σύνθεση με μοντέρνο ιταλικό σχεδιασμό. Φτιαγμένη από μέταλλο και ξύλο, αυτή η σύνθεση προσδίδει μια σύγχρονη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σου.

Η ραφιέρα

Εάν σε εντυπωσιάζουν οι μεγάλες ραφιέρες και ονειρεύεσαι να αποκτήσεις μία όπου θα τοποθετήσεις όλα σου τα βιβλία και διακοσμητικά που αγαπάς, τότε μπορείς εύκολα και οικονομικά να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Η Velco Sonoma Luxury 10 Ραφιών είναι μια κομψή και παράλληλα εντυπωσιακή ραφιέρα ύψους 1,88 μ. Τα ράφια της είναι ιδιαίτερα, καθώς κάποια κάνουν “ζιγκ-ζαγκ” και κάποια σχηματίζουν ένα Χ, προσδίδοντας μια έξτρα νότα μοντέρνου στην ραφιέρα σου. Εάν θέλεις να δώσεις ένταση μπορείς να επιλέξεις την Velco Sonoma Luxury 10 Ραφιών σε μαύρο και κόκκινο χρώμα που είναι στην ίδια φιλοσοφία, όσον αφορά τη σχεδίαση. Εάν πάλι θες να αποφύγεις τον όγκο, μια καλή λύση είναι τα μικρά, διακοσμητικά ράφια τοίχου και να κάνεις τη δική σου μίνιμαλ σύνθεση.

 

Το γραφείο

Στο γραφείο κάνεις μια σειρά από σημαντικές δουλειές και για τον λόγο αυτό πρέπει να είναι σωστά οργανωμένο. Απαραίτητο είναι να διαθέτει συρτάρια όπου θα τοποθετείς τα πιο σημαντικά έγγραφα και αντικείμενα ώστε να τα έχεις πάντα δίπλα σου. Το Velco Pro Systems Professional Line είναι ένα μικρό, κομψό και πρακτικό γραφείο, ιδανικό για μικρούς χώρους ή/και για φοιτητικά σπίτια.

Ο κήπος

Εάν είσαι από τους τυχερούς που έχεις κήπο, τότε είναι η κατάλληλη περίοδος να του κάνεις ένα elevate.

Μια όμορφη πινελιά είναι η προσθήκη μιας κούνιας, όπως η Fieldmann DFZN 5207, για ατελείωτα καλοκαιρινά βράδια παρέα με καλούς φίλους που θα λατρέψουν τη γλυκιά αιώρηση! Εάν πάλι θέλεις να προσθέσεις μια νότα πολυτέλειας, τότε, μαζί με τα υπάρχοντα έπιπλα εξωτερικού χώρου, πρόσθεσε σε μια γωνιά έναν εντυπωσιακό καναπέ με σκίαστρο, για προστασία από τον ήλιο. Ο Iris είναι ένας τριθέσιος καναπές με σκίαστρο και άνετες μαξιλάρες, πραγματικό κόσμημα για τον κήπο σου. Έξτρα hint, διαθέτει 2 συρτάρια ως έξτρα χώρο για να αποθηκεύσεις και να προστατεύσεις ευαίσθητα αντικείμενα, όπως μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα εξωτερικού χώρου κλπ.

Για μια… ολική ανανέωση, επίλεξε ανάμεσα από μια ευρεία γκάμα από τραπέζια, πολυθρόνες, σετ σαλονιού και τραπεζαρίας, καρέκλες και αξεσουάρ που διαθέτει ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Και να είσαι σίγουρος ότι ο κήπος σου θα γίνει το αγαπημένο στέκι των φίλων σου!

Φυσικά μην ξεχνάς, ότι ειδικά το καλοκαίρι, οι υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου είναι ιδιαίτερα βλαβερές και δυστυχώς τις θερμές ημέρες το αντιηλιακό δεν μπορεί να μας προστατέψει 100%. Για αυτό είναι χρήσιμο να επενδύσεις σε μια ομπρέλα ηλίου ή σε ένα κιόσκι για ακόμη μεγαλύτερη προστασία για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Το σπίτι σου είναι το “βασίλειό” σου και για αυτό πρέπει να το φροντίζεις για να σε φροντίσει. Τα όμορφα, λειτουργικά έπιπλα, οι έξυπνοι χώροι και τα όμορφα χρώματα στην κατοικία σου μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι.

Εκμεταλλεύσου τις ηλιόλουστες μέρες, κάνε αλλαγές και επένδυσε σε μοναδικά έπιπλα με τη βοήθεια των ανθρώπων του Κωτσόβολου. Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα ή περιηγήσου στο kotsovolos.gr και βρες τα έπιπλα που ταιριάζουν στο στιλ και το γούστο σου.

Και καλό καλοκαίρι!

The post Ιδέες και λύσεις για να ανανεώσεις τον χώρο σου το καλοκαίρι appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιδέες,idees