Μπέττυ Μαγγίρα για Μαρίνα Σάττι: “Ο τρόπος της κάτι δείχνει για την ίδια και τον χαρακτήρα της”

Στον απόηχο της Eurovision η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις εκπομπές. Λίγο μετά τον τελικό το0υ διαγωνισμού, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το EP της, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε trend και ήταν το επίκεντρο. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μέσα από την εκπομπή της το στίχο I don’t give a f@ck που υπάρχει σε ένα από τα τραγούδια της, αναφέροντας πως δεν της άρεσε.

«Το I don’t give a… χοντρό. Εμένα αυτό με ενόχλησε πιο πολύ από όλα. Κατ’ αρχήν ο καλλιτέχνης που

πάει στη Eurovision δεν αμείβεται, όμως, δεν παύει να γίνεται όλο αυτό με έξοδα του ελληνικού κράτους» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και συνέχισε παρακάτω: «Είνα9ι ένα τραγούδι, που απαντά σε όσα ακούστηκαν αυτήν την περίοδο. Τρολάρει και μαρκετίστικα είναι σωστό χρονικά, αλλά το I don’t give a …., είναι σαν να λέει σας γράφω όλους στα τέτοια μου. Δεν είναι ωραίο. Εκπροσωπείς μία χώρα, πας εκεί με τα έξοδα μιας χώρας για το που θα μείνεις, τι θα φας κ.λ.π. Αν μη τι άλλο περιμένουμε από εσένα, αλλά δεν μπορείς να με υποτιμάς. Αυτό το σχόλιο απευθύνεται σε όλους».

«Να πάρεις θέση, αλλά είναι αυτός ωραίος τρόπος για να το δείξεις; Κάτι δείχνει για την ίδια και τον χαρακτήρα της ο τρόπος της» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα για το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα