Φαίη Σκορδά για το επίμαχο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Εγώ δεν το σκέφτηκα αυτό, έχει να κάνει με το πώς σκέφτεται κάποιος»

Στο επίμαχο σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο προηγούμενο live του TV Queen αναφέρθηκαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας του reality show, Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία εξέφρασε την αμηχανία της για το περιστατικό στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Θέλω να ψάχνω να βρω δικαιολογίες στους ανθρώπους, πόσο μάλλον στον Ανδρέα

Μικρούτσικο που είναι αυτός που είναι και τον αγαπάμε. Σίγουρα έφερε σε δύσκολη θέση αυτό το κορίτσι αλλά ίσως έτσι την προετοίμασε για μία δύσκολη τηλεοπτική στιγμή που μπορεί να της έρθει στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Ο Ανδρέας είναι δαιμόνιος και θα μπορούσε να τη δοκιμάζει έτσι. Μπορεί να κρατάει κάτι για κάθε live. Το σκεφτήκαμε όλοι πάντως βλέποντας το μακρινό πλάνο», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Ρεαλιστικά είναι κάτι που δεν θα αποτυπωθεί τηλεοπτικά ποτέ. Εγώ δεν το σκέφτηκα ποτέ αυτό. Έχει να κάνει τότε με το πώς σκέφτεται κάποιος», επισήμανε η Φαίη Σκορδά για το επίμαχο σχόλιο.

«Τηλεοπτικά πάντως – ξαναλέω – δεν υπάρχει φόβος για οτιδήποτε, ώστε να υπάρχει μία δεύτερη σκέψη σε έναν στυλίστα ως προς το πώς θα ντύσει μία παρουσιάστρια. Το χειρότερο που μου έχει τύχει είναι να είναι μαύρο το πάτωμα και να φαίνεται μικρό και σκοτεινό το πλατό, οπότε μια χαρά είναι το πάτωμά τους. Μου έχει τύχει και το βάφαμε μέσα σε ένα βράδυ το πάτωμα. Συμβαίνουν κι αυτά, κατά λάθος έγινε», περιέγραψε κλείνοντας το θέμα η Φαίη Σκορδά.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαίη Σκορδά, Ανδρέα Μικρούτσικου, Εγώ,faii skorda, andrea mikroutsikou, ego