Γιώργος Τσούλης για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA: «Ήταν αναπάντεχο»

Ο Γιώργος Τσούλης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και παραδέχεται πως ήταν ένα σοκ για τους συντελεστές της εκπομπής της η απόφαση της παρουσιάστριας να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με το

Μεγάλο Κανάλι.

«Είμαι καλά μέσα μου, αν και υπάρχει πολλή πίεση και άγχος στη δουλειά. Δεν είμαι αχάριστος όμως, γιατί σε γενικές γραμμές πηγαίνουν όλα πολύ καλά», είπε σε πρώτο χρόνο ο Γιώργος Τσούλης.

«Είμαι 3 χρόνια δίπλα στην Ελένη, πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια, γιατί ξέρω τι ζητάει. Μοιάζουμε στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις.

Έχω πάρει πάρα πολλά από εκείνη, είναι ένας δίκαιος άνθρωπος στη δουλειά του. Δύσκολες στιγμές δεν νομίζω ότι υπήρξαν ποτέ», απαντά για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

«Όταν ανακοινώθηκε ότι η Ελένη δεν θα συνεχίσει στο MEGA, ήταν η πρώτη φορά που είχα γυρίσει νωρίς στο σπίτι και έβαζα το παιδί για ύπνο.

Το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπάει, έβλεπα κλήσεις από δημοσιογράφους και νόμιζα ότι έκανα κάτι εγώ», περιγράφει ο Γιώργος Τσούλης στη συνέχεια.



«Τρόμαξα, δεν μου είχε ξανατύχει αυτό το πράγμα όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Μετά με πήρε η διευθύντρια της εταιρείας μου, το σήκωσα γιατί φοβήθηκα, και μου είπε για τα δημοσιεύματα», συμπληρώνει ο γνωστός σεφ.

«Μου έχει γίνει στο παρελθόν πρόταση να παρουσιάσω ψυχαγωγική εκπομπή.

Η δεύτερη σκέψη μου δημιουργήθηκε όταν είδα τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να παρουσιάζει τη Φάρμα», παραδέχεται ο Γιώργος Τσούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Τσούλης, Ελένης Μενεγάκη, MEGA, Ήταν,giorgos tsoulis, elenis menegaki, MEGA, itan