Ιλένια Ουίλιαμς για Συνατσάκη – Κουτσελίνη: «Έχω κάνει delete εκείνη την περίοδο της ζωής μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς έδωσε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το κανάλι που διατηρεί η δημοσιογράφος στο Youtube.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, γύρισε πίσω στο χρόνο και την τηλεοπτική συνεργασία που είχε με την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στον ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας τον πρόσφατο ντόρο που έγινε για

την ενόχληση της Ζήνας Κουτσελίνη από τη διαχείριση του διδύμου στο πρόσωπο της, η Ιλένια Ουίλιαμς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατ’ αρχάς δεν το θυμόμουν εγώ αυτό το σκηνικό! Καθόλου.

Έχω κάνει delete εκείνη την περίοδο της ζωής μου, αλήθεια σου το λέω και δεν το θυμόμουν. Όταν μετά άρχισαν ξαφνικά να χτυπάνε τα τηλέφωνα μου, σκεφτόμουν:

Αλήθεια, τώρα, με παίρνουν εμένα τηλέφωνο για να κάνω δηλώσεις και να μιλήσω για κάτι που είναι 10 χρόνια πίσω;».

Και πρόσθεσε:

«Αν θέλεις να σου πω την άποψη μου, κανένας λόγος δεν υπήρχε να γίνει τώρα αυτό. Εννοείται πως με εντυπωσίασε, κοινωνικά με εντυπωσιάζει και από τις δυο πλευρές.

Δηλαδή και από την μία πλευρά που αναφέρουμε, ως τηλεόραση, ένα θέμα το οποίο έγινε πριν από δέκα χρόνια που και τότε είχε συζητηθεί πάρα πολύ.

Από την άλλη πλευρά, από τον άνθρωπο που επαναφέρει το θέμα, που γιατί επαναφέρεις το θέμα; Αυτά είναι πραγματικά περσινά ξινά σταφύλια».

«Τώρα, τι να πω. Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Θα μου πεις, όμως, κάθε άνθρωπος λογίζει διαφορετικά αυτό το κάτι που μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του».

Keywords
Τυχαία Θέματα