Στάθης Σχίζας: «Ας αφήσουμε τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά, μπορεί να τα ξαναβρούν»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Ειδικότερα, ο νικητής παλαιότερου Survivor μίλησε για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλεδη με την Μαρία Αντωνά και τα σχόλια όλων, όπως και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, γι’ αυτόν.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι. Πηγαίνουμε εκεί πέρα, σκοτωνόμαστε, τσακωνόμαστε, τα βρίσκουμε, βριζόμαστε.

Καλό

είναι όμως τα απωθημένα και το μένος του παιχνιδιού να μένουν στο παιχνίδι ώστε, όταν γυρνάς, να μένουν όλες οι κόντρες εκεί.

Τώρα να γυρνάς πίσω και να σχολιάζεις με όποιο τρόπο την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου, που δεν ξέρεις τι και πως έχει γίνει, δεν υπάρχει λόγος να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά», σημείωσε σε πρώτο χρόνο ο Στάθης Σχίζας.

«Ένας χωρισμός είναι ένα πένθος και πρέπει να κρατάμε λίγο τα προσχήματα γιατί δεν είναι όλα για να τα λέμε και όλα για να φαίνονται.



Καλό είναι να μην ασχολούνται πολύ γιατί, από προσωπική εμπειρία το λέω, κάποια στιγμή έρχεται και η σειρά μας. Όταν έρχεται η σειρά μας λέμε «γιατί ασχολούνται;» αλλά… εσύ γιατί ασχολείσαι; Κάπως έτσι πάει. Ας αφήσουμε τα παιδιά, μπορεί και να τα ξαναβρούν».

«Το έχω ζήσει και γω να σχολιάζουν την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ωραίο. Θα μου πεις, μην την δείχνεις αλλά και τι να κάνουμε. Τώρα, έτσι είναι η κατάσταση. Το περνάνε μόνοι τους. Χώρισαν και επειδή είναι δημόσια πρόσωπα και οι δυο θα το μάθουμε.

Ας αφήσουμε τα παιδιά να κάνουν ότι θέλουν. Την αλήθεια και το τι συμβαίνει, το ξέρουν οι ίδιοι και καλώς το ξέρουν οι ίδιοι και στους δυο να παραμείνει.

Είναι κάτι εκτός τηλεόρασης» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα