Δεν αποχωρεί από την Άρσεναλ, διέψευσε ο Αρτέτα τις φήμες και περιμένει την εκτόξευση την επόμενη σεζόν

20:17 3/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Άρσεναλ κάνει πορεία τίτλου και πλέον είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Συνολικά η ομάδα εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένη και έχει προσθέσει επιπλέον ποιότητα μέσω των μεταγραφών, ωστόσο αυτό το θετικό κλίμα δεν ισχύει για όλους.

Ο Γκάμπριελ Ζεσούς έχει δεχθεί σφοδρότατη κριτική για τις επιδόσεις και την συνολική προσφορά του στην ομάδα την φετινή σεζόν συγκριτικά με τους υπόλοιπους παίκτες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αρκετά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό έκαναν λόγο για πρόθεση των "Κανονιέρηδων" να πωληθεί ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε και ο Αρτέτα ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί διαψεύδοντας πειστικά τα όποια σενάρια και, από ότι φαίνεται, εμπιστεύεται τον παίκτη του για την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως ναι μεν δεν προκύπτει απόφαση για πωλητήριο, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται και την άρνηση σε ένα πιθανό ενδιαφέρον εφόσον εκείνο προκύψει.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ μετρά φέτος 8 τέρματα και 7 ασίστ σε 33 συμμετοχές, όμως κρίνεται απαραίτητο να αναφερθεί πως ο Ζεσούς είχε παραδεχθεί πως ταλαιπωρείται για το μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς με τραυματισμούς. Αυτός ίσως είναι πράγματι ένας λόγος της μέτριας πορείας του και ενδεχομένως, ο Ισπανός προπονητής περιμένει να κρίνει τον ποδοσφαιριστή σε πιο δίκαιες συνθήκες...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κλοπ κρατούσε καιρό την οργή του και τώρα εξαπέλυσε ευθείες βολές που προκάλεσαν αισθηση

Νέα ποινή σε παίκτη "μαύρο πρόβατο" για παράνομο στοιχηματισμό στην Premier League

Keywords
Τυχαία Θέματα